HÍRLEVÉL
2012 NOVEMBER
Banki átutalás

A banki átutalások egy adott bankszámláról egy másik bankszámlára történő pénzfizetést jelentenek. Legyen szó bármilyen átutalásról, minden esetben meg kell adnia a kedvezményezett számlaszámát. Ez a fizetési mód a legelterjedtebb. Előszeretettel választják ügyfeleink, ugyanis egyszerű, a szolgáltatás díja 4 óra alatt megérkezik, így legtöbb esetben még aznap el tudjuk indítani a kért szolgáltatást.
Online bankkártya

A DiMa.hu Kft. a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. Ez a fizetési mód egyre kedveltebb azon tulajdonságai révén, hogy a szolgáltatás azonnal igénybe vehető, ugyanis a szolgáltatás ellenértékét azonnal teljesítette a vásárló.
Csekk

A mindig sorakozó sárga csekk: a kibocsátó arról rendelkezik, hogy a pénzintézet a csekken szereplő összeget a kedvezményezett számláján írja jóvá. Sajátos hátránya: magas járulékos költségek, lassú átfutási idő.
PayPal

PayPal egy online nemzetközi pénzküldési rendszer. Kis összegű tranzakciók esetében ideális és biztonságos megoldás. A PayPal egyik előnye, hogy az összeg azonnal megérkezik a partnerhez, így a szolgáltatás is azonnal igénybe vehető. Külföldi partnereink számára ez a legideálisabb fizetési lehetőség.
Készpénz

Avagy a bankó: ez a mód, amit különösebben nem kell ragozni, mindenki ismeri, alkalmazza. Gyors, egyszerű, viszont megvannak a maga hátrányai, veszélyei. Elsősorban helyhez kötött, tehát ahogy a népdalban is szerepel: Debrecenbe kéne menni... De miért tenné?






Új lehetőség

A DiMa.hu Kft egyik erőssége, hogy igyekszik naprakészen követni és kielégíteni az ügyfelek igényeit. A cég jelenlegi innovációja egy új fizetési mód bevezetése, ami nem más, mint a QR-kódos fizetés. A szakemberek szerint ez a lehetőség rendelkezik a legmagasabb fokú mobilitással, továbbá kényelmes, gyors, biztonságos. Az alábbi rövid ismertető után várjuk véleményét, mert most is számítunk Önre!







Querkód jelentése

A QR-kód egy pontokból álló grafikus kód, amit a japán Denso-Wave cég fejlesztett ki 1994-ben. Nevét az angol Quick Response (=gyors válasz) rövidítéséből kapta, egyszerre utalva a gyors visszafejtési sebességre, és a felhasználó által igényelt gyors reakcióra. Népszerűvé az a tulajdonsága tette, hogy számos különböző típusú írásjel (pl. európai, kínai) kódolható a segítségével. Alfanumerikus karakterekből – betűkből és számokból – összesen 4296 karakter tárolható egy kódban. A technológia valódi berobbanását az okostelefonok elterjedése jelentette. A QR-kódos fizetés lényege, hogy valódi mobilitásra ad lehetőséget, továbbá rendkívül gyors és egyszerű. A QR-kódos fizetési lehetőség gyakorlatilag minden fizetési szituációban elképzelhető és bárki számára elérhető, akinek van okostelefonja, valamint CVC2 kódot – a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye vagy csak egy háromjegyű szám – tartalmazó bankkártyája. A fizetésre használt QR-kód tartalmazhatja egy termék, szolgáltatás minden adatát, és az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy a vásárló az azonnali fizetésen túl a termék megrendeléséhez szükséges információkat, akár a szállítási vagy számlázási címet is megadja.






Ön mennyiben tartja
jó megoldásnak a
QR-kódos fizetést?

  1. Nagyon jó, minél hamarabb legyen lehetőség rá
  2. Nem tudom eldönteni, mennyire tudnám kihasználni, de nyitott vagyok
  3. Nem tudom eldönteni, mennyire tudnám kihasználni, de tartok tőle
  4. Kizárt, hogy így fizessek




Ezt a hírlevelet a DiMa.hu Kft küldte Önnek a DiMail.hu hírlevélküldő szolgáltatással, mert használja valamely szolgáltatásunkat.
A hírlevélről bármikor leiratkozhat itt. Elérhetőségünk: 4026 Debrecen Borz u. 1. fszt 2. Tel: 52/322-121 Fax: 52/500-312