DiMa Hírlevél 2011. október
Visszapattanó levél kezelése
Tisztelt ügyfelünk!
A DiMail hírlevélküldő rendszerünket folyamatosan fejlesztjük az Önök igényeinek megfelelően. Legutóbb a visszapattanó levél kezelését alakítottuk ki, amely mostantól a feladó ( hírlevélben szereplő ) email címre pattan vissza.
Miért fontos a visszapattanó levél?
E-mail marketing szempontból, nagyon fontos tényező a visszapattanó levél kezelés. Egyik és legfőbb szempont, hogy a nem megfelelően kezelt visszapattanó levelek miatt is spam listára lehet kerülni, amely a világ felé rossz információkat szolgáltat a cégéről.Másik tényező a konverziós arány pontos számítása miatt szükséges, mert 1000 kiküldött levélből ha van 120 megrendelésünk az nem ugyanazt a konverziós arányt mutatja ha az 1000 levélből 170 levelünk visszapattan.
TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK:
Egyedi hírlevél sablon készítés

A DiMail.hu hírlevélküldőben lehetősége van a hírlevélnek egyedi arculatot adnia. Amennyiben rendelkezik ilyen sablonnal könnyen elhelyezheti a hírlevélküldőben, így az ügyfelei egy céges arcualttal rendelkező levelt kapnak Öntől.

Ár: 8.000Ft + Áfa


Feliratkozói lista feltöltése

A DiMail.hu hírlevélküldőben lehetőség van, hogy a már korábban megszerzett címlistát beimportálja a rendszerünkbe. Nem tudja beimportálni? Küldje el nekünk és néhány perc alatt már meg is jelennek a fiókja alatt a feliratkozottak.

Ár: 2.000Ft + Áfa

Hogyan ellenőrizzem?
A hírlevél kiküldését követően ellenőrizze a visszaérkező leveleket. Módosítsa az elgépelt címeket, törölje a már nem létezőket.
Bemutató videók
Tekintse meg videóinkat melyek azért készültek, hogy könnyedén tudja használni programunkat.


DiMail.hu bemutató videók
facebook.com/dimahukft

Ez a hírlevél is a DiMail - hírlevélküldővel került kiküldésre!

Üdvözlettel: DiMa.hu Kft.

Ön azért kapja ezt a levelet, mert a DiMa.hu Kft. ügyfele.
DiMa.hu Kft. - Tel.: 52/322-121; Fax: 52/500-312; Hotline: 70/225-9153; E-mail: info@dima.hu
Amennyiben szeretne leiratkozni levelünkről, kattintson ide.