KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!

SPAM szűrő beállításának leírásaAz egyre több spam levél szűrésére cégünk SPAM szűrőt használ, melynek pár paraméterét, Ön is tudja állítani. Levelezni webmailen vagy levelező kliensek segítségével (Thunderbird, Outlook, stb) lehetséges. Első lépésként a webmailes levelezésnél mutatjuk meg a spam szűrő beállítási lehetőségét.

A vezérlőpultba belépve az e-mail láda menüre kattintva kilistázza az e-mail címeket. Itt a kívánt e-mailre kattintva felugrik egy ablak. Alap esetben a globális beállítások fül látszik, de nekünk a második az ANTI-SPAM védelem fül szükséges most. Ott pipáljuk be a felhasználó SpamAssassin -je boxot, ha megtörtént akkor megnyíló részben az alábbi opciók közül választhatunk.

1. Spam pont értéke: Az alapértelmezett érték az 5. Módosítást csak szakembereknek javasoljuk.

2. Töltse ki a Téma mezőt: ez a szöveg fog megjelenni a spam levél tárgyát kiegészítve.

3. A jelentés típusa: Három típusból választhat értelem szerűen, hogy kívánja kezelni a SPAM leveleket.

4. Eljárás:
- Nem aktív: Így minden SPAM levelet megkap csak a tárgyba ki lesz egészítve a fentebb megadott szöveggel
- Törlés: rögtön törli a spam levelet így Ön nem kapja meg egyik mappába sem.
- Mozgatás Junk/spam-be: ebben az esetben, amit SPAM-nek érzékel ebbe a mappába teszi. Ha ezt szeretné beállítani akkor a webmail felületre belépve egy beállítást el kell végezni. Belépést követően a jobb sarokban felül válasza a Beállítások fület. Erre kattintott akkor a mappa menüt majd ott iratkozzon fel minden mappára, de ha már fel van, akkor a Kéretlen leveleket pipálja be. Ezzel fogja elérni, hogy ebbe a mappába kerüljenek a levelek. Ha nem így teszi, akkor nem fogja látni a SPAM leveleket egyik mappában sem. Az OK gombra nyomja a beállítások azonnal életbe lépnek. IMAP fiók esetében is végre kell hajtani ezt a beállítást a webmail felületen. POP3 fiók esetében nem működik ez a funkció. Nagyon ügyeljen a beállításokra, mert értékes levél is SPAM mappába kerülhet.

További kérdéseivel is forduljon hozzánk bizalommal: muszaki@dima.hu

DiMa.hu a Facebookon

CIB - Online bankkártyás fizetés
(Vásárlói tájékoztató)

DiMa Chat beta
DiMa Chat