Adwords kupon.

Ajándék 15.000 Ft-os adwords kupon minden domain csomagunk mellé (DiMa.hu).
Mi is az az adwords, mire jó? Akár új látogatókat szeretne weboldalára vonzani, akár online értékesítéseit növelni, több telefonhívást kapni, vagy rávenni ügyfeleit, hogy legközelebb is Önnél vásároljanak – a Google AdWords
mindenben segít. Érje el a megfelelő közönséget a megfelelő időben. Vállalkozását éppen azok az internetezők találják meg a Google rendszerben, akik pont olyan terméket keresnek, amilyet Ön is hirdet.—

Hirdessen helyi szinten vagy világszerte. A hirdetéseit leszűkítheti egy adott országból, régióból vagy városból érkező látogatókra – de akár üzletétől vagy irodájától számítva is beállíthat egy konkrét hatókört.
A Google Adwords közvetlenül kapcsolódik a Google Analytics rendszerhez.ű

Google AdWords Honlap teljesítmény

Ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy ingyen, kockázat nélkül kipróbálja hirdetését és honlapja teljesítményét. Felmérheti a kulcsszavak relevanciáját, tesztelni tud több hirdetést, láthatja egy egy átkattintás mennyibe fog kerülni. Az Adwords kupon használatával a tesztelést ingyen elvégezheti, így amikor a saját pénzét költi, már elegendő tapasztalattal fog rendelkezni, a költségek optimalizáláshoz.

A kupon lehet bármilyen nyelven, bármilyen fizetőeszközben, azt ugyanúgy fel tudja használni adwords fiókjában. Ha kéri ezt a szolgáltatást és e-mail-ben visszajelez a dima.hu csapatának, akkor e-mailben elküldjük ezt a kupont önnek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük