azevhonlapja2013

Év honlapja 2013 SEOSEEKER 2013 TOP SITE – III. helyezett http://www.zoldfaetterem.hu
  • Arculat tervezés
  • Seosiker optimalizálás
  • HTML-PHP programozás
  • Online rendelés kialakítása
Árajánlat kérés

Az Év Honlapja pályázat és a SEOsiker.hu partneri együttműködése a weblapok technológiai minőségének emelkedését hivatott elősegíteni. (www.seosiker.hu)

Az együttműködés értelmében a zsűri tagjai a bírálat során az egyéb szakmai szempontok mellett figyelembe vehették a weblapok technológiai indexét is. A tartalmi és népszerűségi indexek a weblapok eltérő témája miatt a versenyben nem relevánsak, csak tájékoztató jelleggel kerülnek kijelzésre. Minden pályázat adatlapján megtalálható volt a három index, ebben a listában (a technológiai index alapján) a legjobb 20 résztvevő szerepel. Ezen a listán a zoldfaetterem.hu weboldallal értük el a 3. helyezést.

A hosszas és alapos munka meghozta az eredményét a zoldfaetterem.hu weboldalon keresztül hiszen a seosiker.hu által támasztott követelményeknek kellett megfelelnie a weboldalnak. Minden részletre kiterjedő leírás és feladat lista segítette a fejlesztőinket, hogy a támasztott követelményeknek megfeleljnek, amely 2013-ban a 3.hely elnyeréséhez volt elegendő.

DiMa.hu Kft.
Dinkó Tamás / Magos Tamás