KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!

Felhő tárhely - DiMa Cloud

Felhőbe tárhelybe tárolja adatait ne a zsebében

A DiMa.hu Kft által kínált felhő alapú adattárolás lehetővé teszi, hogy több számítógépről, hordozható eszközről mindig ugyanazok az adatok legyenek hozzáférhetőek. Így nincs szükség az adatok egyik gépről a másikra történő átmásolására, vagy pen drive használatára.

Nem kell tovább aggódnia azon hogy:

Elég csupán egy határozott mozdulattal a felhőjébe húznia a fájlokat és mindig elérhetőek lesznek adatai.

Kattintson a képre!

DiMa Cloud 01. DiMa Cloud 02. DiMa Cloud 03. DiMa Cloud 04. DiMa Cloud 05. DiMa Cloud 06. DiMa Cloud 07. DiMa Cloud 08.

Ugye, milyen egyszerű?
Gyakorlati útmutató a Dima felhő szolgáltatásához

10 legfőbb előnye a felhőalapú szolgáltatásnak

Kis és közepes vállalkozások számára ideális megoldás szűkös anyagi forrásaik ésszerű kihasználásához, illetve a Nagyvállalatok napi IT feladataik ellátására is kiválóan alkalmas.

Éjjel - nappal hozzáférhető a felhő tárhelyben lévő adatok

A felhőben lévő adatokhoz a nap 24 órájában hozzáfér és külön könyvtár vagy fájl jogosultságot is meg tud határozni, partnerének, alkalmazottjainak vagy akinek csak szeretne.

Az Ön eszközei és a felhő között biztonságos - titkosított kapcsolattal épül fel, így illetéktelenek nem láthatják, milyen dokumentumokat helyez el a felhőjébe.

A felhőt biztosító szervereink őrzött, a szerverek számára ideális környezetben vannak elhelyezve, szünetmentes áramforrással, gyors internet kapcsolattal, hogy Ön bár mikor és bárhonnan elérje adatait.

Biztonságosabb mint az Ön számítógépe

A felhőben tárolt adatokról rendszeres adatmentés készítünk, így egy véletlen dokumentum törlés, vírus fertőzés sem okozhat lidérces órákat, mivel néhány kattintással az adatok visszaállíthatóak.

Gondoljon csak bele, mi történne, ha elveszítené laptopját, vagy tönkremenne a számítógépe, képes lenne vissza kapni file-jait? A DiMa felhőjében tárolt file-jai miatt nem lesznek álmatlan éjszakái.

Eszköz és operációs rendszer független

Nem kell aggódnia, hogy okos telefont vagy akár linxut használ, a felhőben tárolt adatok rendszer és eszköz függetlené tettük az Ön számára. Legyen az Windows, iOS, Linux, Apple és Android operációs rendszer amit használ, valamennyi eszközön probléma mentesen működik.

Ön a főnök az adatai felett

A felhőben tárolt könyvtárakat, fájlok további felhasználókkal – családtagokkal, munkatársakkal – úgy oszthatja meg, hogy ők csak a számukra engedélyezett tartalomhoz férhetnek hozzá, akár csak olvasásra nyithatják meg.

Felhő tárhely használata két lépésben

Önnek nem kell mást tennie, mint kijelölnie a számítógépe asztalán, vagy a „Dokumentumok” könyvtárában egy mappát és amit ide belemásol, az automatikusan a felhőbe szinkronizálódik.

Ezt követően bármilyen számítógép, internetes böngészőjéből a megfelelő belépési adatok birtokában bármikor elérhetőek a felhőben tárolt adatok.

Felhő tárhely áraink melyek a földön járnak

Szerződés:

Itt töltheti le a DiMa Cloud felhő tárhely szerződést.

Mobil: 20/577-4182

 

Cloud teszt igénylése:

Cloud teszt igénylése

Név/Cégnév:

Kapcsolattartó neve:

Telefon szám:

E-mail cím:

Válasszon csomagot:

Megjegyzés:

kód
Írd be a kódot:

DiMa.hu a Facebookon

CIB - Online bankkártyás fizetés
(Vásárlói tájékoztató)

DiMa Chat beta
DiMa Chat