Csoportmunka

Csoportmunka, több mint levelezés!

csoportmunka.com


Kezeld hatékonyan üzleti levelezésed a Zimbra levelező klienssel! Érd el bárhonnan a levelezésed, kezeld céges partnereid, szervezd teendőid, szerkeszd és férj hozzá könnyedén a dokumentumaidhoz és oszd meg munkatársaiddal mindezt egy alkalmazáson belül!

A felhasználóbarát online levelező kliensen keresztül bárhonnan elérheted levelezésed. A funkciókban gazdag szövegszerkesztési eszközökkel a levelet sokrétűen formázhatjuk, kívánt részleteit tetszőlegesen kiemelhetjük, képek beszúrásával pedig a levelezési élményt még tovább fokozhatjuk. A többnyelvű beépített helyesírás-ellenőrző gondoskodik az esetleges helyesírási hibáink, elgépeléseink javításáról. Levelünkhöz egy mozdulattal csatolhatunk fájlokat, legyen az saját gépünkön, vagy bárhol a felhőben. Szeretnéd leveled időzítve, akár több nappal később küldeni? A csoportmunka használatával erre is van lehetőség!

A naptár segítségével egyszerűen, gyorsan kezelhetjük magán és üzleti tennivalóinkat. Tájékozódhatunk munkatársaink programjairól, csakúgy, mint saját naptárbejegyzéseinkkel mi is tájékoztathatjuk őket elfoglaltságainkról. Az általunk szervezett eseményekhez további résztvevőket hívhatunk meg, valamint eszközöket és erőforrásokat foglalhatunk le (tárgyalóterem, kivetítő, céges autó stb.) A többféle naptárnézet lehetőséget nyújt arra, hogy a napi mellett a heti és havi teendőkről is átfogó képet kapjunk.

A feladatok segítségével saját és munkatársaink teendőit is könnyedén szervezhetjük. Jól áttekinthetően értesülhetünk a különféle feladatokról, azok elkészültségi állapotáról. Egy-egy feladathoz csatolhatunk fájlokat, prioritással, emlékeztetővel, kezdési és befejezési határidőkkel láthatjuk el őket. Egy beérkező levelünkből egy kattintással készíthetünk elvégzendő feladatot.

Személyes és céges kontaktjainkat a partner fülecske alatt érhetjük el. Kedvünk szerint listázhatjuk, tetszőleges, általunk kiválasztott információkkal láthatjuk el, csoportba rendezhetjük őket, sőt, partnertörzseinket megoszthatjuk munkatársainkkal is. A csoportba szervezett partnereinknek könnyedén üzenhetünk, küldhetünk fájlokat. Az abc felület segítségével gyorsan megtalálhatjuk a kívánt kontaktot.

A táska és a Drive-ok használatával könnyedén hozzáférhetsz a felhőben elhelyezett dokumentumaidhoz, képeidhez, fájljaidhoz. Lehetőséged van mindezeket megosztani partnereiddel vagy munkatársaiddal. Nincs többé szükséged pendrivera vagy CD-re, ha az adataid a csoportmunka segítségével a felhőben tárolod.

Az adataid mindig kéznél vannak! A Zextras Mobile segítségével kezeld üzleti levelezésed mobilról vagy tabletről! Nemcsak egy egyszerű megjelenítési alkalmazás, hanem egy teljes kommunikációs megoldás, amely lehetővé teszi e-mailek küldését és fogadását, a globális címlistát, névjegyek hozzáadását és szerkesztését a Zimbra címjegyzékébe, találkozók létrehozását, találkozók szervezését és feladatlisták kezelését. A Zimbra-val való teljes integráció azonnali PUSH értesítéseket tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy minden új e-mail, kapcsolat és találkozó azonnal szinkronizálódik.

A Zextras Chat teljesen integrált IM klienssel egészíti ki a Zimbra webes kliensét. A Zextras Char lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szöveges és videócsevegésen keresztül kommunikáljanak. Hívd meg és távolítsd el a felhasználókat a buddylistól, rendelj hozzájuk beceneveket, küldj e-mailben csevegést és kezdj beszélgetni egy egyszerű kattintással.

A valós idejű backup gondoskodik a szerver minden egyes elemének biztonsági mentéséről, másodperc pontossággal. Kifejezetten úgy tervezték, hogy elkerülje az adatvesztést atomi és állandó konzisztens algoritmusok használatával, miközben az intelligens deduplikációs és tömörítési rendszernek köszönhetően még lemezterületet is megtakarít.

Csoportmunka Levelezés 5

5 000 Ft / havonta
Tárhely leveleknek és dokumentumoknak
5GB
E-mail címek
5db
Egyéni domain
Meglévő vagy Új
Mobil szinkronizáció
Exchange
Megosztott mappák
Korlátlan

Csoportmunka Levelezés 10

10 000 Ft / havonta
Tárhely leveleknek és dokumentumoknak
10GB
E-mail címek
10db
Egyéni domain
Meglévő vagy Új
Mobil szinkronizáció
Exchange
Megosztott mappák
Korlátlan

Csoportmunka Levelezés 25

27 000 Ft / havonta
Tárhely leveleknek és dokumentumoknak
50GB
E-mail címek
25db
Egyéni domain
Meglévő vagy Új
Mobil szinkronizáció
Exchange
Megosztott mappák
Korlátlan

Csoportmunka Levelezés Egyéni

7 000 Ft / havonta
Tárhely leveleknek és dokumentumoknak
min. 10GB
E-mail címek
min. 5db
Egyéni domain
Meglévő vagy Új
Mobil szinkronizáció
Exchange
Megosztott mappák
Korlátlan

Áraink nettó árak, a feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák


(1. kép)

(2. kép)

(3. kép)

(4. kép)

(5. kép)

(6. kép)