VPN

A VPN (Virtual Private Network) egy hálózati technológia, ami biztonságos hálózati kapcsolatot létesít egy nyilvános hálózaton (mint az Internet) vagy egy szolgáltató által birtokolt magánhálózaton keresztül. A VPN szolgáltatása által biztonságos, névtelen és korlátozásmentes internet lehetséges. Használatához meglévő internet szükséges, ezen egy kódolt adatcsatornán folyik a forgalom, amely kikerüli a szolgáltatói korlátozásokat és elrejt a kíváncsi szemek elöl.

A nagyvállalatoktól és cégektől kezdve a kormányzati ügynökségekig mindenki használja a VPN technológiát, ami lehetővé teszi a távoli felhasználók számára, hogy biztonságosan kapcsolódjanak egy magánhálózathoz. A VPN titkosított adatcsatornája nem csak arra jó, hogy elrejtsen a szolgáltatói megfigyeléstől, de hackerek helyi hálózati támadásai ellen is. Biztonságos WiFi/Hotspot csatlakozáshoz.

Manapság egyre inkább az a felhasználás került előtérbe, hogy az interneten anonim módon jelenhessünk meg, úgy hogy a VPN szerver elrejti az IP címünket. Ezzel a megoldással a weboldal tiltások, IP cím szűrések is kikerülhetőek webproxy használata nélkül. VPN telepítése vagy használata rendkívül egyszerű és nem igényel informatikai ismereteket. Részletes leírást adunk és minden kérdésre azonnal válaszolunk. Szinte minden eszközön használható a VPN, az összes népszerű operációs rendszert, mobiltelefont és programozható routert. (Windows, Linux, MacOS, iOS, Android, stb.)

Site2Site VPN:

A site2site VPN integrált hang-, adat- és internet kapcsolatot biztosít a helyi hálózatok (LAN) és egyéb rendszerek között, olyan biztonságos megoldással, hogy kritikus üzleti alkalmazások is futhatnak rajta.
Ár: 990 Ft+áfa/user/hó

Kliens VPN:

Kliens VPN szolgáltatást használva a felhasználók authentikáció után titkosított csatornán léphetnek be a hálózatukba, illetve a szerverre.
Ár: 1.790 Ft+áfa/user/hó


VPN

Szolgáltatás megrendelése