VPN

A VPN (Virtual Private Network) egy hálózati technológia, ami biztonságos hálózati kapcsolatot létesít egy nyilvános hálózaton (mint az internet) vagy egy szolgáltató által birtokolt magánhálózaton keresztül. A VPN szolgáltatása által biztonságos, névtelen és korlátozásmentes internetezés lehetséges. Használatához meglévő internet szükséges, ezen egy kódolt adatcsatornán folyik a forgalom, amely kikerüli a szolgáltatói korlátozásokat, és elrejt a kíváncsi szemek elöl.

A nagyvállalatoktól és cégektől kezdve a kormányzati ügynökségekig mindenki használja a VPN technológiát, ami lehetővé teszi a távoli felhasználók számára, hogy biztonságosan kapcsolódjanak egy magánhálózathoz. A VPN titkosított adatcsatornája nemcsak arra jó, hogy elrejtsen a szolgáltatói megfigyeléstől, de hackerek helyi hálózati támadásai ellen is védelmet nyújt. Biztonságos WiFi/Hotspot csatlakozáshoz.

Manapság egyre inkább az a felhasználás került előtérbe, hogy az interneten anonim módon jelenhessünk meg: a VPN-szerver elrejti az IP-címünket. Ezzel a megoldással a weboldaltiltások, IP-cím-szűrések is kikerülhetőek webproxy használata nélkül. A VPN telepítése vagy használata rendkívül egyszerű és nem igényel informatikai ismereteket. Részletes leírást adunk és minden kérdésre azonnal válaszolunk. Szinte minden eszközön használható a VPN, az összes népszerű operációs rendszert, mobiltelefont és programozható routert is beleértve (Windows, Linux, MacOS, iOS, Android stb.).

 

Site2Site VPN:

A site2site VPN integrált hang-, adat- és internetkapcsolatot biztosít a helyi hálózatok (LAN) és egyéb rendszerek között, olyan biztonságos megoldással, hogy kritikus üzleti alkalmazások is futhatnak rajta.
Ára: 990 Ft+áfa/user/hó

 

Kliens VPN:

Kliens VPN szolgáltatást használva a felhasználók authentikáció után titkosított csatornán léphetnek be a hálózatukba, illetve a szerverre.
Ára: 1.790 Ft+áfa/user/hó


VPN

Szolgáltatás megrendelése