Rólunk írták

Gyors, segítőkész szakemberek. Problémamentes szolgáltató!

Cser Csaba
www.wesselenyiiskola.hu

 


Online marketing szakértőként nagyon fontos számomra, hogy minőségi tárhelyen legyen a honlapom. Olyan szolgáltatót kerestem, ahol gyors és segítőkész az ügyfélszolgálat és a betöltési sebesség is megfelelő. A Google pozitívan értékeli a gyors betöltési időt, így könnyebben lehet előre kerülni a találatok között. A DiMa tárhellyel teljesen elégedett vagyok, a honlap betöltési idejére nem lehet panasz. Azóta az ügyfeleimnek is rendszeresen a DiMa.hu-n biztosítom a tárhelyet. Az ügyfélszolgálat előtt pedig le a kalappal! Az élő chat-en 1-2 perc alatt megválaszolják az összetett kérdéseket is.

Nótin Szabolcs marketing tanácsadó
Marketing21 Online Marketing Műhely – Weblap | SEO | PPC
www.marketing21.hu

 


 

“Magam és Egyesületünk nevében tisztelettel megköszönöm a DIMA.HU segítségét a weboldalunkon fellépő hiba elhárításában.
Több alkalommal is tapasztaltam azt, hogy a DIMA.HU munkatársai mennyire aktívan és azonnal segítenek ha gond van. Úgy gondolom, hogy 2008-ban jól választottam amikor Önöknél regisztráltam domain nevet és tárhelyet.

KÖSZÖNÖM !!!”
Nagy Miklós
II. világháborús Amerikai katonai hagyományőrző Egyesület elnöke
www.paratroopers.hu

 


“Egy olyan debreceni tárhely szolgáltatót kerestem akinek gyors és érthető adminisztrációs felülettel rendelkezik, illetve ha valamit nem értenék akkor e-mailben gyorsan választ is kapok a kérdéseimre. Ezt sikerült megtalálnom a Dima.hu jóvoltából úgy, hogy még az áraik is igen nagyszerűek. A csomagokban található szolgáltatások egyedire is szabható amit más szolgáltatók esetében csak ritkán vagy valamilyen plusz díj ellenében lehet igénybe venni. Az IP címek sokszínűsége miatt a SEO-s vállalkozásomat is nagyban segíti.”

Evenich András
kulcsszo.hu


“Hazánkban rengeteg tárhely cég van jelen, de kevés olyan cég van akiben maximálisan megbízhatunk és akinek világbajnok árai vannak. A Dima az egyik a legjobb 3 hazai tárhely cégnek! Az admin felület könnyen kezelhető, a weboldalak gyorsak és a kiszolgálás is profi. A tárhely csomagok sokszínűsége miatt midnenki megtalálja azt amire szüksége van!”

Tóth Mihály
netkreativ.hu


“Webdesign-al és weboldal karbantartással foglalkozom. Több éve dolgozom a cégetekkel, és ügyfeleimnek nyugodt szívvel ajánlom szolgáltatásaitokat. Az utóbbi időben többször tapasztaltam, hogy más tárhely szolgáltókkal nehézkesen lehet együttműködni. A ti csapatotok és felkészültségetek teljesen profi. Nem fordult még elő olyan akadály, amit ne tudtatok volna azonnal orvosolni.”

Molesdesign
molesbela.hu


“A Dima.hu oldalán olyan egyedi tárhellyel találkoztam, mint még soha máshol ezelőtt Magyarországon. Egyszerűbb, könnyebben áttekinthetőbb, mint a cpanel. A linképítés során gyakran építünk fel komplett weboldalakat kizárólag egy jó link érdekében. Ilyenkor fontos, hogy ennek a weboldalnak a létrehozása és menedzselése gyors és könnyű legyen. Ezen a tárhelyen ezek teljesülnek. Ráadásul ha valamiben elakad az ember, elég egy emailt írni, és gyorsan segítenek a megoldásban.”

Duli Gábor
linkepites.hu


“Miért szeretek a Dima.hu-val dolgozni? Mert ők az első olyan szolgáltatóm aki bármely kérdésemre válaszolt 1 napon belül, minden elvárásomra megoldást nyújtottak és az egyik LEGOLCSÓBB szolgáltatóként biztosítanak mindent közvetlen, baráti stílusban. Jó tudni, hogy végre nem egy olyan szolgáltatóm van akinek nem kell 3 levelet írni, hogy választ adjanak kérdésemre. Nem véletlenül küldtem már hozzájuk több ügyfelet, mindenkinek csak ajánlatni tudom!
Ha több, mint 300 domain-em hatékonyan működik a Dima.hu-n akkor senkinek nem lehet panasza!”

Schmidt Péter
domainstand.hu


“Az ingyenes tárhelyem váratlan megszűnésekor sürgősen keresnem kellett új Szolgáltatót. A lackoauto.hu weblap tulajdonosa ajánlotta nekem a DiMa.hu Kft-t, amiért hálás vagyok Neki. A DiMa.hu Kft rendkívüli gyorsaságának és segítőkészségének köszönhetően, a lapjaimat zökkenőmentesen és kihagyás nélkül egy nap alatt át tudtam költöztetni. Azóta is bármilyen gondom volt – és mivel nem vagyok profi számítógépes elég sokszor előfordult – nagy türelemmel segítettek. Több barátomnak ajánlottam már, és mindenkinek csak azt tudom mondani, ha gyors, segítőkész és rugalmas tárhelyszolgáltatót keresnek, forduljanak bizalommal a DiMa.hu Kft – hez. Az sem mellékes, hogy rendkívül barátságos áron, nagy tárhelykapacitást ajánlanak. További sok sikert kívánok a munkájukhoz!”

Köszönettel Kiss Jutka

LadyJ: képszerkesztés, képszerkesztő programok
ladyj képkeretek: letölthető képkeretek
www.ladyj.hu
kepkeretek.ladyj.hu


“Nekem két weboldalam is van a DiMa.hu szolgáltatónál és több ismerősömet is átcsábítottam már ide, ami nem volt nehéz. Nagyon fontos számomra az üzleti oldal, ami a pénzt hozza, de az előző szolgáltatónál nem mindig volt biztonságban. Hol napokig nem volt elérhető, vagy megszórták vírusokkal, sok probléma volt velük. A hobbi oldalam egy másik szolgáltatónál volt, velük nem volt sok problémám, de megszűnt a szerverük. Akkor keresgéltem egy olyan tárhelyet, ami biztonságos és megfelelő méretű tárhellyel is rendelkezik, elfogadható áron. A sors hozott össze ezzel a szuper szolgáltatóval a DiMa.hu val, amiért nagyon hálás vagyok. Szakmailag jól felkészült csapat, akire mindig számíthatok, bármikor is van valami kérdésem. Törődnek velünk ügyfelekkel, gyorsan reagálnak, mindig segítenek. Biztos vagyok benne, ettől jobb szolgáltatót nem is választhattam volna. Ameddig lehetőségem lesz, itt fogok maradni mind a két web lapommal. Köszönöm szépen a lehetőséget a sok segítséget. Sok sikert kívánok az egész kis csapatnak. Biztos, hogy akinek csak tudom, ajánlani fogom.”

Lau Kft: Autóalkatrész kereskedés
zsóka56: hobbi oldal, képek képeslapok
www.laukft.hu

 


“Cégünk, a Révész Computer – Mille-Bau 2000 Kft. már lassan egy éve dolgozik a DiMa.hu Kft-vel. Mivel rendszeresen jegyzünk be és regisztrálunk át domain neveket, igénylünk különböző tárhelyeket elkészített honlapjainkhoz, ezért nagyon fontos számunkra, hogy olyan partnerrel dolgozhassunk együtt, aki minden kívánságunkat gyorsan és tökéletesen teljesítenek. Cégünk a DiMa.hu Kft. előtt számos domain regisztrátor és tárhely szolgáltató céggel dolgozott együtt, de a egyik cég munkája sem volt olyan színvonalas és tökéletes, mint a DiMa.hu Kft-é, vagy az árak voltak irreálisan magasak! Nem tudtunk még olyat kérni amit ne teljesítettek volna, rugalmasak, segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget, ha tökéletes és hibátlan munkát szeretne!”

Révész Norbert – Révész Computer
www.reveszcomputer.hu

 


“Cégünk 2005-ben alakult és kezdésnek ingyenes oldalakat használtam a weblaphoz,de meguntam,hogy mindig vagy nem tudtam feltölteni friss adatokat vagy esetleg amikor vendégkönyvet szerettem volna vagy bármilyen más plusz szolgáltatást akkor akadályokba ütköztem A DiMa.hu -ra véletlenül akadtam rá nyilvános oldalon iwiw 🙂 a közös ismerősök között az egyik kollegájukra és legelőször tőle kértem segítséget nagyon segítőkész volt ő felajánlotta nekem ezt a lehetőséget El kell ,hogy mondjam a honlap szerkesztéshez egyáltalán nem értettem sokat segített nekem! Nem is néztem igazán körül elfogadtam az ajánlatát beregisztrálta az oldalunkat,segített a telepítésekben ,szerkesztésben és sorolhatnám még tovább!!! Jöttek mindig e-mailben ajánlatok más cégektől is és akkor döbbentem rá, hogy nem elég, hogy egy ilyen korrekt cégnél van domainom még árba is verhetetlenek. Ha netán gondom van jelzek és sokszor abba a pillanatban segítenek. Volt olyan hogy késő este megállt a levelezőprogram nem volt gond segített. Nem volt az mint nagyon sok cégnél, hogy bocsi majd holnap munkaidőben. Vagy megtámadta egy ?. a webshopunkat minden adat oda veszett és mivel nagyon profi módon mentést végeznek így ebben is segítségere voltak visszahozták a lehetetlenből a shopot. Bármi frissítés történik szerverükön vagy bármilyen javítás időben értesítenek nem ér meglepetés. Egy szóval leírva munkájukat ->Profik Csak ajánlani tudom mindenkinek”

Üdvözlettel:Lackó Autóalkatrész Centrum
www.lackoauto.hu


“Azért választottam a DiMa.hu Kft-ét, mert elfogadható áron biztosítanak tárhelyet és domain nevet, valamint segítőkészek voltak, mikor ezekkel kapcsolatos kérdéseimmel hozzájuk fordultam.”

I. Tamás
www.itsm.hu