energetikaitanusitvany

Az energetikaitanusitvany.hu oldal egy egyedülálló kezdeményezés az energetikai tanúsítás világában. Egy olyan emberközpontú, rugalmas felületet akartunk létrehozni, amely messzemenően figyembe veszi az Ön igényeit, kívánságait. A Belügyminisztérium megbízásából a Lechner Nonprofit Kft által üzemeltetett Országos Építési Nyilvántartásban rögzített tanúsítványok kiadása hálózatunk fő profilja.Országos lefedettséggel, mérnöki hálózattal rendelkezünk, amely garantálja a megrendelőnek számára a legkedvezőbb árat és szakembert.
A felhasználói felület lehetővé teszi azt, hogy a letisztult, egyszerű rendelési folyamat által a járatlan ügyfelek is könnyen boldoguljanak.

A tanúsítási folyamat lépései

Megkeresés – Telefonos, e-mailes egyeztetést követően munkatársunk az igényei szerint megkeresi Önnek a megfelelő tanúsítót. A rendeltetési egység (ingatlan) címe, helyrajzi száma, illetve az Ön elérhetőségeinek megadása után átadjuk mérnök kollégánknak megkeresését.

Helyszíni Szemrevételezés – A tanúsító mérnök az előzőleg megadott elérhetőségein felkeresi Önt, és megbeszélik a helyszíni felmérés időpontját. A megadott időben előkészíti a számításhoz szükséges méréseket, adatokat.

Kalkuláció, regisztrálás – A mérnök a helyszíni adatok alapján elkészíti szükséges számításait és a megrendelő adatainak megfelelően adott helyrajzi számra regisztrálja a ingatlant az Országos Építési Nyilvántartásba. Ekkor kapja meg a HET számot.

Átvétel – A HET szám kikalkulálása után átvehető a kész tanúsítvány. Ez történhet személyesen, illetve postai úton is.

Szerencse, hogy megtaláltunk Titeket! Az általatok készített webportál modern, stílusos, informatív. A folyamatos kapcsolattartás lehetővé tette, hogy minden kérésemet megvalósulva lássam a kész felületen, ezen felül az idő közben kigondolt változtatásokat rugalmasan, korrekt áron fogadták. A programozók minden kérésemet meg tudták valósítani, továbbá jobb ötletekkel ellátni.

Oláh Péter
Ügyvezető / ötletgazda