Mikepercs

Mikepércs Község honlapja Weboldal készítés http://www.mikepercs.hu/
  • Látványterv készítés
  • HTML – PHP fejlesztés
  • Android alkalmazás fejlesztés
  • Teljeskörű adminisztrációs felület
Árajánlat kérés

Több mint 10 éve működtet Önkormányzatunk saját honlapot, ahol településünk történelméről, kultúrájáról, értékeiről, programjairól olvashatnak az érdeklődők. A Tisztelt Látogatók számára egy kattintással elérhetőek a rendeleteink, határozataink, hasznos információkról szerezhetnek tudomást, vagy megtekinthetik az eseményeinken készült fotókat, letölthetnek zenéket, videókat is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy új stíluselemekkel és modern megoldásokkal lett látványosabb honlapunk, megtartva a könnyen kezelhető és átlátható rendszert. A megújult mikepercs.hu weboldalunkon Ön friss napi hírekkel és még több érdekes, színes fotóval találkozhat, hogy soha ne maradhasson le semmiről!

A DIMA csapatával az önkormányzati tájékoztatást és ügyintézést alapjaiban átalakító, 21. századi digitális élményt nyújtó közös projektben vett részt Mikepércs Község Önkormányzata, mely együttműködés keretében olyan felhasználó és ügyfél barát weboldal készült el, amely az önkormányzati kommunikáció reformja mellett, a településen élő, ügyeiket az online térben kezdeményező állampolgárok hatékony segítését eredményezte.

A DIMA az önkormányzat minden igényét és elképzelését precíz és szakszerű módon ültette át az informatika nyelvére, melynek eredményeként a létrejött interaktív kommunikációs csatorna a mikepércs.hu a jelenlegi önkormányzati gyakorlaton túlmutató, naprakész és kényelmes megoldásokat kínál a résztvevők számára.

Tímár Zoltán
Polgármester