Napkeletnépe

Napkelet Weboldal készítés https://napkeletnepe.hu/
  • HTML – PHP fejlesztés
  • Teljeskörű adminisztrációs felület
Árajánlat kérés

A Napkelet webáruház valójában nem más, mint a https://napkeletnepe.hu/teszt/ oldal egy meghitt kis szalonja. Egy gombra klikkelve innen vonulhat félre aki könyveinkre kíváncsi. Beleolvashat, bővebben megismerkedhet a tartalmukkal. Hagyhatja magát meggyőzni: érezni akarom a papír tapintását, az enyv illatát. Megrendelheti, és a pénztárhoz fáradhat, ahol minden létező módon kiegyenlítheti a számlát. Még “kőkorszaki” rózsaszín csekkes formában is. Fejlesztőnk, a DIMA Kft. stábja nagyot nézett, amikor ezt kértük, aztán hibátlanul abszolválták a feladatot.

Fentebb azt írtam, beleolvashat a leendő vásárló a könyvbe… Ezzel a művelettel tulajdonképpen visszajut a már említett sokszínű magazinba. Az irodalom “csak” egy rovat a sok olvasnivaló között. A Napkelet webáruház fejlesztő stábja a magazinban helyet csinált gazdag portrérovatunknak, ahol közel 5000 ember regényes életrajza található. Lehet, hogy éppen az Öné is, Kedves Olvasó. Képzőművészeti, nyelvművelő, utazási, és életmód rovatra kattinthat az érdeklődő a könyvvásárlás előtt, vagy után, vagy ha éppen csak erre járt…

Az összetett grafikai formákban, amilyen maga egy weboldal is, fájó szívvel szakadtam el a klasszikus irányzatoktól. Látványterveimmel egészen a szecesszióig visszamentem – volna. Egy korábbi oldalunkon, amelyet mostanában vált fel egy új, mai szemmel már látom mi nem volt egyszerű, célszerű és letisztult. Magos Tamás érvei ebben a hármas rendszerben győztek meg arról, hogy webáruházunk látogatóinak figyelme inkább a termékre fókuszáljon, mint a “boltra”.

Ésik Sándor
Tulajdonos
Vissza