Nelsonhotel

Nelson Hotel Weboldal készítés http://www.nelsonhotel.hu/
  • Animáció fejlesztés
  • HTML – PHP fejlesztés
  • Online szállásfoglalás
  • Gömbpanoráma
  • Teljeskörű adminisztrációs felület
Árajánlat kérés

Hajdúszoboszló központjában, jól megközelíthető helyen található négycsillagos szállodánk 13 igényesen kialakított, nem dohányzó szobával várja az üzleti utazókat és családokat. Vendégeink standard, galériás és deluxe családi szobák közül választhatnak. Minden szoba LCD TV-vel, telefonnal, minibárral, szobaszéffel és egyénileg állítható légkondicionálóval felszerelt. A szálloda wellness részlegén a vendégek számára korlátlanul és térítésmentesen áll rendelkezésre infrakabin, finnszauna és jacuzzi. Vendégeink a hotel parkolóját és a vezeték nélküli internetet ingyenesen használhatják.

Az általunk nyújtott – 4 csillagos szállodának megfelelő – szolgáltatás minőségét a Hotelstars Union által a számunkra kibocsátott tanúsítvány is igazolja.

Az új honlap készítésénél fontos volt számunkra, hogy olyannal készíttessük, aki amellett, hogy rendelkezik megfelelő tudással és tapasztalattal is, egyben partnerként, kiemelt figyelemmel viseltetik irántunk. A választásunk ezért is esett a Dimára, hiszen velük már több évre visszamenő kapcsolatunk van, mind a levelezési rendszerek és a korábbi honlapunk üzemeltetőjeként. Ebből adódóan tudtuk, hogy bizalommal fordulhatunk feléjük ennél a projektnél is.

Az elvégzett munkával való elégedettségünket, mi sem fejezhetné ki jobban, hogy a több hónapos, interaktív alkotási folyamat végére a kezdeti elképzelésünket is sikerült felülmúlnia az elkészült honlapnak. Kiemelném, hogy a honlap készítése előtt, és annak megalkotása során is alkalmunk nyílt több személyes találkozóra (még Hajdúszoboszlóra is kijöttek), ahol teljes körű tájékoztatást nyújtottak a folyamat állásáról és menetéről.

Ha arra kéne válaszolnom, miért választanánk ismét a DiMát vagy ajánlanánk másoknak, akkor azt emelném ki, hogy mindig készek voltak az elképzelésink, ötleteink megvalósítására. Nem hátráltak meg, nem mondták, hogy ilyet, ilyen formában nem lehet, hanem addig dolgoztak rajta, ameddig valóra váltották a gondolatainkat.

Bereczki Zsolt
Tulajdonos