KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!

SSL Tanúsítvány

Az SSL (Secure Socket Layer) egy protokoll réteg, amely a szállítási rétegbeli protokoll (pl. TCP/IP) és valamely alkalmazási rétegbeli protokoll (pl. HTTP) között helyezkedik el, az OSI terminológia szerinti viszony- és megjelenítési réteg feladatait látva el. Webböngészésnél például az SSL biztosítja a biztonságos kommunikációt a kliens (böngésző) és a szerver (webszerver) között. Autentikációhoz digitálisan aláírt tanusítványokat használ, a kommunikáció titkosítva zajlik (az SSL handshake során közösen megegyeznek egy kulcsban, ebből generálják azután az egy session erejéig használatos session keyt, és ezt használják valamely szimmetrikus titkosító algoritmussal, pl. DES, AES, stb). E szerver (HUP) is támogatja az SSL-en keresztüli böngészést (http://wiki.hup.hu/index.php/SSL).

Cégünk tárhelyein csak rajtunk keresztül vásárolt SSL szolgáltatást tudunk aktiválni, technikai okok miatt. Megértésüket köszönjük.

DiMa SSL tanusítványa

DiMa SSL tanusítvány és a Google is jobban fogja szeretni weboldalát

Győzze meg látogatóit, hogy az Ön weboldala, szolgáltatása megbízható és vásároljon hiteles SSL tanusítványt melyet a böngészők felismernek és elfogadnak.

Miért van szükség SSL tanúsítványra?

A regisztrált SSL kulcs előnye, hogy azt minden felhasználó böngészője "megismeri", így a felhasználónak nem kell további lépéseket tennie az oldal használatához. Ezzel a módszerrel jelentősen növelhető a látogatók bizalma a weblap üzemeltetője felé.

Facebook

Nem működik a facebook alkalmazása? Erre megoldás az SSL tanúsítvány.


SSL tanusítvány típusok hatóságok szerint:

Többféle tanusítvány közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet:

  DiMa RapidSSL tanusítványa DiMa Comodo SSL tanusítványa DiMa Geotrust tanusítványa

  DiMa Thawte SSL tanusítványa DiMa Symantec tanusítványa


SSL tanusítványok ellenőrzés alapján:

 • Domain szintű ellenőrzés (DV)
 • Vállalati szintű ellenőrzés (OV)
 • Kiterjesztett elenőrzés (EV)


SSL tanusítványok árai:

 • Rapid SSL Certificate (DV) : 12.000 Ft + ÁFA/év ( ehhez szükséges még a fix Ip cím : 4.000 Ft+ ÁFA/hó vagy 40.000 Ft+ ÁFA/év )
 • Gyakorlatilag ez a belépő szint. Ajánlott alacsony forgalmú, esetlegesen kis összegű tranzakciókat lebonyolító oldalakhoz.( egy domain névhez vagy egy aldomainhez )

 • Rapid SSL Wildcard Certificate (DV): 50.000 Ft + ÁFA/év ( ehhez szükséges még a fix Ip cím : 4.000 Ft+ ÁFA/hó vagy 40.000 Ft+ ÁFA/év )
 • Korlátlan számú aldomaint tehet biztonságossá ezzel az SSL szolgáltatással( egy domain névhez, több aldomainhez )

 • Cégünk tárhelyein csak rajtunk keresztül vásárolt SSL szolgáltatást tudunk aktiválni, technikai okok miatt. Megértésüket köszönjük.

   SSL tanusítvány megrendelőlap

DiMa.hu a Facebookon

CIB - Online bankkártyás fizetés
(Vásárlói tájékoztató)