Domain nevek- tárhely vezérlőpult ( isp 5 ) bemutató videó szövege

You are here:
< Back

Üdvözlöm!

A következő videóban az új ISP verziószámmal futó szerverünk domain nevek menüpontját fogom bemutatni.

A vezérlőpultba történő belépés után kattintson a baloldalon található Főbb tulajdonságok menü alatt a domain nevekre.

Itt az ön domain nevet fogja látni.

Domain név hozzáadásához kattintson az Új ikonra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a domain névnek már meglévő, regisztrált vagy regisztrálás előtt álló domain névnek kell lennie. A Dima.hu Kft munkatársait értesítenie kell az új domain igényéről, mert el kell helyeznünk a szervereinken azért, hogy a domain működni tudjon a tárhelyéről.

A domain név címsorba írja be a hozzáadni kívánt domain nevet. Az IP címek mezőben tudja megadni a domain névhez beállítani kívánt IP-t. Amennyiben ennek beállításában bizonytalan kérjük, hagyja változatlanul.

A névszerverek címsorban meg tudja a domain név NS adatait.

A komment címsort hagyja változatlanul, majd kattintson az ok gombra. Ezennel sikeresen hozzáadta a domain nevet.

A domain név szerkesztéséhez kattintson a módosítani kívánt domain névre, majd a szerkesztés ikonra. Itt tudja javítani, módosítani a domain nevet, valamint a hozzá tartozó IP címet.

Domain név törléséhez kattintson a törölni kívánt domain névre, majd a törlés ikonra! Felhívjuk figyelmét, hogy a domain név törlésével a weboldalt és az e-mail fiókokat is törölni fogja. Amennyiben a www és az e-mail domain törlése lehetőséget is kipipálja, úgy minden ahhoz a domain névhez tartozó adatot törölni fog!

A rekordok ikon segítségével tudja egy adott domain név rekordjait módosítani. Amennyiben ön ennek beállításában bizonytalan kérjük, hagyja változatlanul!!

Ezennel a domain nevek menüpont bemutatásának végére értünk!

Köszönöm a figyelmet!

Remélem segítettem.

Amennyiben bármi kérdése merülne fel vagy további segítségre van szüksége vegye fel a kapcsolatot a DiMa.hu Kft munkatársaival.