How Can We Help?

ISPmanager 5: E-mail címek, álnevek, automatikus válasz beállításai

Vissza az összes témához
Azon felhasználók, akik kiszolgálóinkon nem rendelkeznek tárhely hozzáféréssel, de kezelnek email fiókot, a következőképp van lehetőségük beállításokat végrehajtani: Nyissák meg a Vezérlőpult belépési ablakát (a példánkban ez a https://lajhar.dima.hu/) Jelentkezzenek be az e-mail fiókjukkal és a hozzá tartozó jelszóval! Itt egy Vezérlőpulthoz hasonló menü fogadja a felhasználót, amivel erre a fiókra érvényes beállítások megadására van mód.
  • Erre a fiókra érvényes e-mail szűrők (a már korábban bemutatott módon hozhatunk létre szűrőket)
  • Automatikus válaszüzenet
  • Postafiók egyszerű kiürítése
  • Felhasználó beállítások

Felhasználó beállítások

A legfontosabb beállítás, a jelszócsere lehetősége! Itt ugyanis minden fiókkal rendelkező úgy tud jelszót változtatni, hogy magához a tárhelyhez nem kell hogy hozzáférése legyen.

Automatikus válaszküldés

Hasznos lehet értesíteni ügyfeleinket, akik részünkre levelet küldenek, de a fiókot átmenetileg nem olvassuk (pl. szabadság esetén). A felület teljesen egyértelmű, az utolsó pipával ki/be kapcsolgathatjuk az automatikus válaszküldést, így ha legközelebb be akarjuk kapcsolni, nem szükséges újra felvinni az értékeket, csak ismét bekapcsoljuk.

Szűrő

Szűrőkkel egyedi szabályokat hozhatunk létre. Az alábbi egyszerű szűrővel minden „viagra” szót tartalmazó e-mailt automatikusan törlünk.
  1. Adjunk nevet a szűrőnek
  2. Kattintsunk a Tovább gombra
  3. Adjuk meg értelemszerűen a kért értékeket (lásd alábbi képeken)
  4. Kiválasztjuk, mi legyen a „cselekmény”: jelen esetben törölje a levelet.
  5. A Befejezésre kattintva rögzítjük a szabályt