Mi szükséges a domain regisztrációhoz?

You are here:
< Back

 

Magánszemély esetében:

Teljesen kitöltött, minden adattal ellátott szerződés (név, lakcím, személyi igazolvány szám, telefonszám, e-mail cím), olvasható aláírással ellátva. Két tanú aláírása szükséges az igénylőlapra. Két tanú aláírása szükséges az igénylőlapra, a tanúk lakcímével és személyi igazolványának számával feltűntetve.

Kft esetében:

Teljesen kitöltött, minden adattal ellátott szerződés (név, lakcím, adószám, telefonszám, e-mail cím), olvasható aláírással ellátva. Az aláírás mellé egy bélyegző szükséges. Illetve egy aláírási címpéldány az igénylőlapot aláíró személytől, akinek van jogosultsága eljárni a cég nevében.

Bt esetében:

Teljesen kitöltött, minden adattal ellátott szerződés (név, lakcím, adószám, telefonszám, e-mail cím), olvasható aláírással ellátva. Az aláírás mellé egy bélyegző szükséges vagy egy aláírási címpéldány az igénylőlapot aláíró személytől, akinek van jogosultsága eljárni a cég nevében.

Egyesület esetében:

Teljesen kitöltött, minden adattal ellátott szerződés (név, lakcím, adószám, telefonszám, e-mail cím), olvasható aláírással ellátva. Az aláírás mellé szükséges egy aláírási címpéldány az igénylőlapot aláíró személytől, akinek van jogosultsága eljárni a cég nevében.