How Can We Help?

Web-szkriptek telepítése (WordPress, Joomla, Drupal, stb. telepítés egyszerűen)

Vissza az összes témához
Tárhelyének vezérlőpultja segítségével lehetősége van gyorsan kényelmesen népszerű ingyenes tartalomkezelő rendszerek telepítésére. Példánkban a legnépszerűbb WordPress telepítését mutatjuk be.

A bal oldali menüből válasszuk ki a WWW Menü Web-script pontját

Válasszuk ki a telepíteni kívánt tartalomkezelőt és klikkeljünk az Install gombra

Válasszuk ki a telepíteni kívánt verziót.

Megjegyzés: Ez a verzió nem minden esetben az utolsó megjelent stabil verzió, bizonyos késés előfordulhat. Telepítést követően azonban a WordPresst egy gombnyomással le tudja frissíteni. Adja meg a telepítés helyét. A domain főmappája az alapértelmezett, de adott esetben almappába is telepíthet, ez esetben az almappa nevét írja közvetlenül a /-jel mögé. Olvassa el és fogadja el a felhasználási feltételeket

Adatbázis beállítása

A következő lépésben beállítja az adatbázist, amit a telepített tartalomkezelő használ. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Alkalmazásbeállítások

A Worpress adminisztrációs felületére való belépést biztosítja Az „admin” értéket minden esetben írja át egyedi felhasználóra! Adjon bonyolult, legalább 12 karakter hosszúságú jelszót, ami tartalmaz kis- és nagybetűt, számot és különleges (# & @ ! stb. ) karaktert is! Administrator’s email: létező e-mail címet adjon meg! Klikkeljen a Tovább majd a Befejezés gombra. A telepítés elkészült, a WordPress betölt a http://sajattarhely.hu/ címen!