Villa Hotel Krúdy étterem

Villa Hotel részére weboldalkészítés https://www.villahotel.hu/
  • HTML – PHP fejlesztés
  • Teljes körű adminisztrációs felület
Árajánlatkérés

A szállodában kialakított Krúdy étterem és Szindbád terem is azt a célt szolgálja, hogy vendégeink minden időben élvezhessék a kivételes írótehetség, Krúdy Gyula által kedvelt ételek ízvilágát és az akkori kor hangulatát.

Hétköznapokon napi menüajánlattal, időszakosan megújuló kínálattal bővítjük étlapunk választékát. Kiváló magyar borokat, különleges pálinkákat, kávéfinomságokat és frissítő koktélokat, limonádékat kóstolhatnak meg az ide látogatók. Az étteremhez kapcsolt, tavasztól őszig nyitva tartó teraszunk kellemes nyáresti kikapcsolódási helyszínt kínál az öreg tölgyek árnyékában. Légkondícionált, exkluzív berendezésű különtermünk tréningek, céges rendezvények szervezéséhez is ideális maximum 70 főig.

A megfelelő technikai háttér (projektor, kivetítő, hangosítás) biztosításával készen állunk az üzleti vendégek fogadására. Kisebb baráti összejövetelek, születésnapok megszervezésekor a terem paravánnal elválasztható, így egy időben több rendezvényt is le tudunk bonyolítani. 


A DiMa csapatával weboldalunk teljes megújulására és levelezőrendszerünk karbantartására szerződtünk. A kialakításnál az elképzelésünket teljes mértékben sikerült határidőre megvalósítaniuk. Az átállás, valamint az együttműködés során is rugalmas és valóban ügyfélorientált volt a hozzáállásuk, ezzel gördülékennyé tették számunkra is a változást.

 

Terdik János
üzletvezető

Vissza