Villahotel

Villa Hotel Weboldal készítés https://www.villahotel.hu/
  • HTML – PHP fejlesztés
  • Teljeskörű adminisztrációs felület
Árajánlat kérés

A szállodában kialakított Krúdy Étterem és Szindbád terem is azt a célt szolgálja, hogy Vendégeink minden időben élvezhessék egy kivételes író tehetség, Krúdy Gyula ízvilágát és az akkori kor hangulatát.

Hétköznaponként napi menüajánlattal, időszakososan megújuló Chef kínálattal bővítjük étlapunk választékát. Kiváló magyar borokat, különleges pálinkákat, kávéfinomságokat és frissítő koktélokat, limonádékat kóstolhatnak meg az ide látogatók. Az étteremhez kapcsolódó, tavasztól őszig tartó teraszunk kellemes nyáresti kikapcsolódást kínál az öreg tölgyek árnyékában. Légkondícionált, exkluzív berendezésű különtermünk tréningek, céges rendezvények szervezéséhez is ideális helyszínt nyújt maximum 70 főig.

A megfelelő technikai háttér (projektor, kivetítő, hangosítás) biztosításával készen állunk az üzleti vendégek fogadására. Kisebb baráti összejövetelek, születésnapok megszervezésekor a terem paravánnal elválasztható, így egy időben több rendezvényt is le tudunk bonyolítani. Kérje egyedi ajánlatunkat, melyet igény szerint készítünk el Önnek!

Bízunk abban, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődését, és hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük Önt is kedves családjával, kollégáival, illetve partnereivel!

A DiMa csapatával weboldalunk teljes megújulására és a levelező rendszerünk karbantartására szerződtünk. A kialakításnál az elképzelésünket teljes mértékben sikerült határidőre megvalósítaniuk. Az átállás, valamint az együttműködés során is rugalmas és valóban ügyfélorientált volt a hozzáállásuk, ezzel gördülékennyé tették számunkra is a változást.

Terdik János
Üzletvezető
Vissza