Törlés után mennyi ideig tároljuk az adatokat?

Vissza az összes témához
  Amint az ügyfél felmondta a szolgáltatást a rendszerünkben rögzített e-mail címek valamelyikéről, úgy a felmondott szolgáltatásai törlésre kerülnek. A törölt tárhelyeket NEM mentjük tovább, így mielőtt felmondja szolgáltatásait cégünknél kérjük, mentsen le mindent a tárhelyéről levelezést, weboldalakat, fájlokat stb. Viszont a mentésbe még a rotáció miatt benn lehet így érdeklődjön az info@dima.hu de ennek a mentés adásnak egyszeri 12.700 Ft bruttó díja.
Előző Sok kéretlen levél érkezik a saját domain nevemről.
Következő Tulajdonosváltás menete