11. ISP 5 tárhely vezérlőpult – jelszó módosítás

Jelszó módosítás a vezérlőpultban.

Az előző bejegyzésben bemutattuk, hogyan lehet alapvető beálíltásokat elvégezni a tárhelyen. Ebben a részben pedig a vezérlőpultba történő belépést, jelszó módosítst mutatjuk meg. Írja be a kereső címsorába a szerver.dima.hu-t. Például ajakos.dima.hu. Írja be a vezérlőpult felhasználónevét és jelszavát, ezt a regisztráció során küldtük ki e-mailben. Amennyiben ön ezt az adatot nem találja, írjon e-mail-t a szamlazas@dima.hu-ra az itt regisztrált e-mail címei valamelyikéről és el tudjuk küldeni önnek. —

tarhely_vezerlopult_jelszo:modositas
tarhely , vezerlopult , jelszó modositas

A vezérlőpult jelszó módosításának folyamata:

A következő videóban az új ISP verziószámmal futó szerverünk vezérlőpultba történő belépését és a vezérlőpult jelszavának módosítását fogom bemutatni!

Első lépésként nyisson meg egy böngészőt (Modzilla, GoogleChrome, Firefox stb.)

Írja be a kereső címsorába a szerver.dima.hu-t. Például ajakos.dima.hu. Írja be a vezérlőpult felhasználónevét és jelszavát, ezt a regisztráció során küldtük ki e-mailben. Amennyiben ön ezt az adatot nem találja, írjon e-mail-t a szamlazas@dima.hu-ra az itt regisztrált e-mail címei valamelyikéről és el tudjuk küldeni önnek.

A vezérlőpultba történő belépést követően baloldalon a Beállítások menüpont alatt tudja módosítani a vezérlőpult jelszavát. Amint a módosítás megtörtént kattintson az ok gombra, így sikeresen elvégezte a jelszó módosítását.

A vezérlőpult belépésének és jelszó változtatásának végére értünk!

Köszönöm a figyelmet!

Remélem segítettem!

Amennyiben bármi kérdése merülne fel vagy további segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a DiMa.hu Kft munkatársaival.

11. ISP 5 tárhely vezérlőpult – jelszó módosítás” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük