DiMake ingyenes weboldalkészítő fejlesztések!

A DiMake egy weboldalkészítő rendszer, amely segítségével könnyedén elkészíthetjük saját oldalunkat. Néhány kattintással és némi idő befektetésével egy komplett weboldalt építhetünk fel. 

Jelenleg a fizetős verzióban 190 sablon található, komplett felépített stílusokkal, szerkezetekkel, amely igencsak megkönnyíti a weboldalkészítést. Mindenki megtalálja a célnak, stílusnak és igényeinek megfelelőt. Legyen az blog, webshop, magán vagy céges oldal. A sablonok könnyen és sokféleképpen alakíthatóak.—

Kiépített webshop rendszer, kártyás fizetési opciók, média platformok építhetőek be az oldalba.

Lássuk az újdonságokat!

Az újítások közt robbant be a köztudatba a reszponzív fejlesztői felület, ami annyit jelent, hogy most már nem szükséges a gép előtt görnyednünk ahhoz, hogy elkészítsük a weboldalunkat, hanem egyszerűen megtehetjük mobilról vagy tabletről a kanapén ülve is!

Az újítások listáját bővíti a landing page opció, amely lehetővé teszi, hogy a hirdetéseinkhez landing page-t lehessen hozzárendelni, vagyis, hogy a hirdetésre kattintó felhasználók, mely oldalra kerüljenek a kattintás után.

Ingyenes weboldalkészítő-landing page!

Bővültek a fizetési opciók is a webshopokhoz, több kártyás fizetés opció került beépítésre.

Ingyenes weboldalkészítő - fizetési módok

Ami pedig leginkább megkönnyíti a webolakészítés folyamatát az auto layout beta funkció, amely a már elkészített weboldalunkat reszponzívvá teszi, vagyis mobil, tablet és laptop eszközökön is a képernyő méretéhez elrendezéséhez fog igazodni a weboldalunk bajlódás nélkül!

Ingyenes weboldal készítő- dimake

Ha felkeltette az érdeklődésed a DiMake weboldalkészítő, az alábbi linkek olvashatsz róla bővebben: https://www.dima.hu/dimake/

Ha pedig meg is szeretnéd rendelni, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat vagy egyszerűen rendeld meg online:

https://www.dima.hu/tarhely-domain-megrendeles/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük