5. ISP 5 tárhely vezérlőpult Domain nevek beállítása

Domain nevek  beállítása a dima.hu tárhelyén.

A tárhelyeinken korlátlan számú domaineket lehet lehelyezni. Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan lehet beállítani a domain neveket függetlenül attól, hogy .hu domain nevet vagy külföldit szeretnétek beállítani.—

 

A domain nevek tárheyen történő beállításának bemutatása:

( videó hanganyaga)

Üdvözlöm!

A következő videóban az új ISP verziószámmal futó szerverünk Domain nevek menüpontját fogom bemutatni.

A vezérlőpultba történő belépés után kattintson a bal oldalon található Főbb tulajdonságok menü alatt a domain nevekre.

Itt az ön domain neveit fogja látni.

1. Domain név hozzáadásához kattintson a Hozzáadás ikonra!

Felhívjuk figyelmét, hogy a domain névnek már meglévő, regisztrált vagy regisztrálás előtt álló domain nvének kell lennie. A DiMa.hu Kft munkatársait értesítenie kell az új domain igényéről, mert el kell helyeznünk a szervereinken, azért hogy a domain működni tudjon a tárhelyéről!

A domain név címsorba írja be a hozzáadni kívánt domain nevet. Az IP címek mezőben tudja megadni a domain névhez beállítani kívánt IP-t. Amennyiben ennek beállításában bizonytalan kérjük hagyja változatlanul.

A névszerverek címsorban meg tudja adni a domain név NS adatait.

A komment címsort hagyja változatlanul, majd kattintson az OK gombra. Ezennel sikeresen hozzáadta a domain nevet!

2.A domain név szerkesztéséhez kattintson a módosítani kívánt domain névre, majd a Szerkeszt ikonra! Itt tudja javítani, módosítani a domain nevet, valamint a hozzá tartozó IP címet.

3.Domain név törléséhez kattintson a törölni kívánt domain névre, majd a törlés ikonra! Felhívjuk figyelmét, hogy a domain név törlésével a weboldalt és az e-mail fiókokat is törölni fogja. Amennyiben a www és az e-mail domain törlése lehetőséget is kipipálja, úgy minden ahhoz a domain névhez tartozó adatot törölni fog!

4.A rekordok ikon segítségével tudja egy adott domain név rekordjait módosítani! Amennyiben ön ennek beállításában bizonytalan kérjük hagyja változatlanul!

Ezennel a domain nevek menüpont bemutatásának végére értünk!

Köszönöm a figyelmet!

Remélem segítettem!

Amennyiben bármi kérdése merülne fel vagy további segítségre van szükségevegye fel a kapcsolatot a DiMa.hu Kft munkatársaival.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük