5. ISP 5 tárhely vezérlőpult Domain nevek beállítása

Olvasási idő: ~3 perc

5. ISP 5 tárhely vezérlőpult Domain nevek beállítása

Domain nevek  beállítása a dima.hu tárhelyén.

A tárhelyeinken korlátlan számú domaineket lehet lehelyezni. Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan lehet beállítani a domain neveket függetlenül attól, hogy .hu domain nevet vagy külföldit szeretnétek beállítani.—  

A domain nevek tárheyen történő beállításának bemutatása:

( videó hanganyaga) Üdvözlöm! A következő videóban az új ISP verziószámmal futó szerverünk Domain nevek menüpontját fogom bemutatni. A vezérlőpultba történő belépés után kattintson a bal oldalon található Főbb tulajdonságok menü alatt a domain nevekre. Itt az ön domain neveit fogja látni. 1. Domain név hozzáadásához kattintson a Hozzáadás ikonra! Felhívjuk figyelmét, hogy a domain névnek már meglévő, regisztrált vagy regisztrálás előtt álló domain nvének kell lennie. A DiMa.hu Kft munkatársait értesítenie kell az új domain igényéről, mert el kell helyeznünk a szervereinken, azért hogy a domain működni tudjon a tárhelyéről! A domain név címsorba írja be a hozzáadni kívánt domain nevet. Az IP címek mezőben tudja megadni a domain névhez beállítani kívánt IP-t. Amennyiben ennek beállításában bizonytalan kérjük hagyja változatlanul. A névszerverek címsorban meg tudja adni a domain név NS adatait. A komment címsort hagyja változatlanul, majd kattintson az OK gombra. Ezennel sikeresen hozzáadta a domain nevet! 2.A domain név szerkesztéséhez kattintson a módosítani kívánt domain névre, majd a Szerkeszt ikonra! Itt tudja javítani, módosítani a domain nevet, valamint a hozzá tartozó IP címet.

3.Domain név törléséhez kattintson a törölni kívánt domain névre, majd a törlés ikonra! Felhívjuk figyelmét, hogy a domain név törlésével a weboldalt és az e-mail fiókokat is törölni fogja. Amennyiben a www és az e-mail domain törlése lehetőséget is kipipálja, úgy minden ahhoz a domain névhez tartozó adatot törölni fog!

4.A rekordok ikon segítségével tudja egy adott domain név rekordjait módosítani! Amennyiben ön ennek beállításában bizonytalan kérjük hagyja változatlanul! Ezennel a domain nevek menüpont bemutatásának végére értünk! Köszönöm a figyelmet! Remélem segítettem! Amennyiben bármi kérdése merülne fel vagy további segítségre van szükségevegye fel a kapcsolatot a DiMa.hu Kft munkatársaival.