9. ISP5 tárhely vezérlőpult – Statisztika menüpont beálltásai

Statisztika ,menüpont beállításai a tárhelyen.

Ebben a videóban a statisztika menüpont tartalmát mutatjuk be.A vezérlőpultba történő belépés után kattintson a baloldalon található statisztika menüpont alatt a rendszererőforrásokra, itt felhasználónként megtekintheti, hogy mennyi erőforrást használ. A lenyíló fülből kiválaszthatja, hogy mely időtartamban kívánja megtekinteni az erőforrás használatát.—

A tárhely statisztika menüpontjának beállításai:

A következő videóban az új ISP verziószámmal futó szerverünk Statisztika menüpontját fogom bemutatni.

A vezérlőpultba történő belépés után kattintson a baloldalon található statisztika menüpont alatt a rendszererőforrásokra, itt felhasználónként megtekintheti, hogy mennyi erőforrást használ. A lenyíló fülből kiválaszthatja, hogy mely időtartamban kívánja megtekinteni az erőforrás használatát.

Tárhely statisztika!

A forgalom alatt megtekintheti a tárhely foglaltságát, forgalmát. A lenyíló fül segítségével időtartamot is választhat, hogy mely időtartam forgalmára kíváncsi.

A lemezkihasználtság alatt megtekintheti, hogy az adott könyvtárak és fájlok mennyi helyet foglalnak a tárhelyén.

A tevékenységek listája alatt, pedig megtekintheti, hogy a felhasználók milyen időpontban, milyen módosításokat végeztek el a tárhelyén, a megtekintés segítségével pedig a kapcsolódó IP címet is ellenőrizni tudja.

A hozzáférések naplózására kattintva megtekintheti, hogy mely ftp felhasználó, mely ip címről és milyen időpontban kapcsolódott a szerverre.

A statisztika menüpont bemutatásának végére értünk.

Köszönöm a figyelmet!

Remélem segítettem!

Amennyiben bármi kérdése merülne fel vagy további segítségre van, szüksége vegye fel a kapcsolatot a DiMa.hu Kft munkatársaival.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük