8. ISP 5 tárhely vezérlőpult – E-mail belépés jelszó módosítás- webmail.

Olvasási idő: ~2 perc

8. ISP 5 tárhely vezérlőpult – E-mail belépés jelszó módosítás- webmail.

E-mail belépés webmailen, jelszó módosítás.

Az előző videóban megmutattuk, hogyan lehet e-mailcímet létrehozni. A létrehozott e-mail címeknél viszont szükség lehet a kiinduló jelszó módosítására. Ebben a videóban ezt mutatjuk meg.Ha nem az e-mail címnek hanem a teljes tárhelynek a jelszavát szeretnéd megváltoztatni azt itt tudod megtenni.—  

Az e-mail jelszó módosítás videó hanganyaga:

A következő videóban az új ISP verziószámmal futó szerverünk E-mail fiókba történő belépését és az e-mail fiók jelszavának módosítását fogom bemutatni. Első lépésként nyisson meg egy böngészőt (Modzilla, GoogleChrome, Firefox stb.). Írja be a keresőbe a szerver neve.dima.hu-t. Például ajakos.dima.hu. A bejelentkezés címsorba írja be a tárhely vezérlőpultjában már létrehozott e-mail címet, alá pedig a hozzá létrehozott vagy generált jelszót. Majd kattintson a belépésre. Itt az e-mail fiók adatait szerkesztheti, automatikus válaszküldést állíthat be, törölheti a postafiók tartalmát és beléphet a roundcube felületére. Tárhely E-mail belépés!A felhasználó beállításai alatt megváltoztathatja az e-mail fiók jelszavát, IP hozzáférést állíthat be.   A webmail felületre történő belépéshez a keresőbe, címsorba a sajátdomainnevét kell beírnia / webmail. A felhasználónév a vezérlőpultban már létrehozott e-mail cím, alá pedig a hozzá létrehozott generált jelszó. Majd kattintson a bejelentkezés gombra. Így sikeresn bejelentkezett a webmail felületére.

Az e-mail fiókba történő belépés és az e-mail jelszó változtatás bemutatásának végére értünk!

Köszönöm a figyelmet! Remélem segítettem! Amennyiben bármi kérdése merülne fel vagy további segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a DiMa.hu Kft munkatársaival!