Ingyenes e-mail fiókok a tárhely mellé

Olvasási idő: ~3 perc

Ingyenes e-mail fiókok a tárhely mellé

Webtárhely szolgáltatás mellé dukál az ingyenes e-mail fiók is. Az már valószínűleg mindenki előtt egyértelmű, miért is jó az egyedi e-mail cím. De hogy is néz ez ki a DiMa esetében.—

Ingynees e-mail tárhely mellé.

Miért jobb a saját e-mail mint az ingyenes szolgáltatóké?

Az ingyenes e-mail szolgáltatások rendkívül csábítóak. A pénztárcánkat kevésbé terhelő megoldások egyébként is azt sugallják, hogy ez ma már annyira alapvető szolgáltatás, hogy semmiféle komoly háttérmunkát nem igényel. Vannak azonban komoly problémák az ingyenes e-mail szolgáltatásokkal. Egyrészt az ingyenes e-mail szolgáltatások korántsem ingyenesek. Ilyen rendszer használatakor levelező felületünkön hirdetések jelenhetnek meg, melyek el is terelhetik figyelmünket a napi feladatokról. Másrészt az ingyenes e-mail szolgáltatások esetén az e-mail cím és az azzal küldött levelek nem a saját tulajdonunkat képezik, hanem a szolgáltatóért. Hogy ő hogyan kezeli a mi adatainkat az szabályozott folyamat, azonban ez a felhasználási feltételekben foglaltak szerint felülbírálható.

Hogyan lehet saját e-mail fiókom?

A tárhely szolgáltatás megvásárláshoz egy domain címet szükséges kapcsolni. Az e-mail cím is ehhez fog kapcsolódni a következő formában: [előtag]@domainem.hu Az [előtag] helyébe természetesen tetszőleges azonosító kerülhet, a domain pedig az általunk lefoglalt domain név. Népszerűek és hasznosak a nevek, a szakterületek megnevezése: [email protected] [email protected] A saját e-mail cím azon felül, hogy valóban a saját tulajdonunk, egyfajta presztízst is jelent. Ha az üzleti életben szeretnénk érvényesülni, de akár egy webáruház üzemeltetése során is alapvető feltétel ma már hogy ezzel is jelöljük hová is tartozik személyünk. Gondoljunk csak bele, milyen hatása van annak amikor egy komoly cégvezető valamelyik ismert e-mail szolgáltatás címével kommunikál velünk.

Hogyan érhetem el az e-mail fiókokat?

Az e-mail cím a DiMa esetében elérhető több módon is elérhető. Használható e-mail kliens segítségével, mely letölti a telefonunkra vagy a számítógépünkre a leveleket, de rendelkezésre áll webes adminisztrációs felület is azoknak, akik a hagyományos módon használnák az e-mail címüket.

Mennyi e-mail címem lehet egyszerre?

Az e-mail címek korlátozására elsősorban a tárhely ésszerű kihasználása érdekében van szükség. Annak érdekében, hogy minden igényhez mérten elegendőek legyenek az e-mail címek a következőképpen tettük elérhetővé a szolgáltatásokat, melyek a tárhelycsomag részeként extra költséget semmilyen esetben nem jelentenek. A jelenlegi legkisebb tárhely csomagunk mellé is 10 egyedi e-mail cím használatát tettük elérhetővé, ami egy kisebb vállalkozás számára is elegendő lehet, de ha valaki több e-mail címet szeretne használni, csomagjaink között talál olyat is ahol nincs korlátozás érvényben a létrehozható e-mail címek tekintetében.