Megszűnnek a DIGI e-mail-címei!

Olvasási idő: ~3 perc

Megszűnnek a DIGI e-mail-címei!

Mentsd a menthetőt 2024. július 31-ig!

  A következő e-mail-postafiókok nem lesznek elérhetők 2024. augusztus 1. napjától, mert a DIGI megszünteti az internet díjcsomagokhoz kapcsolódó lakossági és kisvállalati e-mail cím szolgáltatását:   @digikabel.hu @hdsnet.hu @invitel.hu @fibermail.hu @vnet.hu @globonet.hu @euroweb.hu @eol.hu @dunaweb.hu @anet.hu @profinter.hu @kulturnet.hu   A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. honlapján kifejti, hogy a szolgáltatásaik rendszeres felülvizsgálata eredményeként döntenek egyes fejlesztésekről, miként pedig más szolgáltatások kivezetéséről.   Fontos figyelembe venni, hogy ettől a dátumtól a fenti e-mail-fiókok, a webmail-felület, a tömeges e-mail-kiküldéshez használatos SMTP-szerver sem lesznek elérhetők! Tehát egyáltalán nem tudsz majd hozzáférni korábbi levelezéseidhez. A következő lépések elvégzését javasoljuk már most:  
  1. Mentsd le a fontos tartalmakat, adatokat, vagy egész levelezéseket! Ha ezeket elfelejted lementeni július végéig, azok teljesen elvesznek!
  2. Még 07.31-ig meg tudod kérni a digi ügyfélszolgálatát, vagy magad is be tudod állítani, hogy egy másik postafiókra átirányítsd a leveleid. De ez az átirányítás szintén csak december 31-ig fog működni!
  3. Ezért javasolt beállítanod már most egy automata üzenetet a bejövő e-mailjeidre válaszul, ha régi inviteles, vagy a fenti e-mail-címek egyikét használod, hogy a küldő rögtön értesüljön róla, mi lesz az új e-mail-címed.
  4. A legfontosabb előtte, hogy hozz létre új postafiókot! A biztonságod, ügyfeleid, levelezőpartnereid, esetleg tömegesen küldendő leveleid miatt mindenképp javasoljuk, hogy egy biztonságos, SMTP-szolgáltatással és védelemmel ellátott postafiókod legyen! Ma már ez elengedhetetlen. (Az SMTP-szolgáltatásról itt találsz bővebb információt: https://www.dima.hu/smtp-szolgaltatas/)
  5. Változtasd meg a belépési adatokat az olyan platformokon, ahova ilyen e-mail-címmel regisztráltál! Például Facebook, bármilyen hatósági ügyfélkapu stb. Az elfelejtett jelszókérés-funkció ugyanis nem fog tudni működni egy megszűnt e-mail-címmel, azaz jelszót sem tudnál a jövőben módosítani vagy visszaállítani! Ez fokozottan érvényes és ügyelj rá céges e-mail-címek és regisztrációk esetében!
  A DiMa.hu Kft. ügyfélszolgálatát közvetlenül eléred itt a honlapunkon felugró chat-ablakon keresztül. Írj ránk vagy hívj minket, ha bármiben elakadtál, vagy kérdéseid merülnek fel az információkkal kapcsolatban.   Tárhely-szolgáltatásunkat itt találod: https://www.dima.hu/tarhely/ Már a legkisebb csomaghoz is 5 e-mail-címet biztosítunk!   Hírlevelezés esetén is tudunk segíteni. Teszteld le minden kötelezettség nélkül, díjmentesen hírlevél-szolgáltatásunk (még banki adatokat sem kell hozzá megadnod, a tesztidőszak automatikusan lejár): https://www.hirlevelszolgaltatas.hu/   Ha pedig még nem volt domainneved regisztrálva, kezdj itt: https://www.dima.hu/domain/     Megszűnnek a digis e-mailek       Megszűnnek a digis e-mailek