Top 10 magazin jellegű WordPress sablon

Olvasási idő: ~10 perc

Top 10 magazin jellegű WordPress sablon

A legjobb WordPress témák gyűjteménye híroldalak, blogok, portálok és egyéb hírorientált honlapok számára. Az új honlapok csak úgy jönnek és mennek, de található köztük számos olyan is, amely rendkívül népszerűvé válik. Például a Verge kevesebb, mint három évvel ezelőtt alakult, de mára a technológiai hírek meghatározó részévé vált a havi több millió látogatójával. Számos más nagy híroldal is létezik, amely a WordPress programot használja,— ilyen például a TechCrunch, Engadget, CNN, Forbes, Reuters, The New York Times stb. Ezek a WordPress VIP tárhelyen találhatóak, melyet azért hoztak létre, hogy havonta látogatók millióit szolgálja.   Tulajdonképpen ez egy Nginx által működtetett web tárhely, teljes mértékben egy Automattic csapat irányítja azzal a céllal, hogy a legjobb felhasználói élményt és a lehető leghasznosabb működtetési időt biztosítsa.   A WordPress egy hatalmas szoftverkörnyezet blogok és híroldalak számára, a témái segítségével pedig óriási dolgokat szerkeszthetsz meg. Ezeket a témákat bármely hírterületen lehet használni, mint például technológia, bulvár, politika, sport, játékok stb. A lentebb felsorolt összes téma nagymértékben testre szabható, korlátlan színválasztással, több tucatnyi betűmérettel és egyéni alkalmazással, valamint ezek a témák közül több is rendelkezik Drag&Drop-al, egy úgynevezett beépített „fogd és vidd” oldalkészítővel, annak érdekében, hogy egyedi és professzionális hírportálokat lehessen létrehozni könnyedén.  

Adsos

adsos-clean-adsense-blog-theme A magazin típusú témák általában több száz cikkel, képpel és egyéb más tartalmi szegmenssel rendelkeznek a kezdőoldalon, de nem az Adsos esetében. Ez a téma gyűjteményünk minden más témájától különbözik. Az egyszerűség és gyors betöltési sebesség jegyében készült, és ezek azok a jellemzők, amelyek teljes egészében alkotják. Az Adsos totálisan rugalmas, és elegánsan mutat majd minden mobilkészüléken, csakúgy, mint a táblagépeken és okostelefonokon. A téma jellegét számos beépített hirdetési terület határozza meg, melyeket felhasználhatsz AdSense-en is. Ezek a hirdetési területek optimalizáltak, annak érdekében, hogy WordPress téma esetében a lehető legmagasabb átkattintási rátát (CTR) érjük el. Bár ez a téma nagyon is egyszerű, mégis korlátlan színkombinációt biztosít, amelyeket nagyon egyszerűen tovább kombinálhatunk a téma opciói segítségével. Az Ön számára az AdSos a megfelelő téma, hogy ha egy gyors, egyszerű és AdSense-re használható magazin típusú témát keresel. Garantáltan segít majd könnyedén hasznot húzni a látogatottságból.  

Noticia

noticia-flat-design-magazine-theme A Noticia egy gördülékeny és modern hír és magazin típusú WordPress téma, amely kiválóan alkalmas hírközlő oldalak, magazinok, szakmai blogok vagy bármely más szerkesztői honlapok számára. Ez a téma könnyedén testre szabható, korlátlan színváltozattal, több száz betűtípussal, számos oldalmintával és egyéni alkalmazással rendelkezik. A Noticia magába foglal egy hirdetés kezelő programot valamint bbPress támogatott is, mindez a minél jobb értékelés elérésének érdekében. A téma opcióit a Redux Framework működteti, amely messzemenően a WordPress legjobb ilyen opciója. Ez a téma a tökéletes választás az Ön számára, ha egy professzionális és igazán egyedi magazin stílusú weboldalt szeretne létrehozni.

MH Magazine

mh-magazine-wordpress-theme Az MH Magazin egy egyszerű és elegáns WordPress téma, amely kiválóan alkalmas online magazinok, hírportálok, szakmai blogok és más szerkesztői területhez kapcsolódó honlapok számára. A téma teljes egészében rugalmas és bármilyen eszközön nagyszerűen mutat, például okostelefonon, táblagépen vagy akár asztali számítógépen is. Az MH Magazine nevű téma SEO barát, így biztosítva a maximális hatékonyságot az olyan keresőkben, mint például a Google vagy a Bing. Ez a téma tökéletesen kódolt, mely a maximális teljesítményt garantálja. Az MH Magazin téma nagyszerű választás, legyen szó bármilyen magazin típusú vagy hírportál stílusú honlapról.  

Bucket

bucket-clean-magazine-theme A Bucket egy nélkülözhetetlen hírmagazin stílusú WordPress téma, melynek célja, hogy egy könnyedén használható eszköz által segítséget nyújtson az új felfedezések megosztásában, valamint a legújabb eredmények bemutatásában. Akár a világban történő legfrissebb és legfelkapottabb dolgokat szeretné megosztani, akár kedvenc termékeihez szeretne ajánlást írni, vagy éppen a legújabb videókkal, legfrissebb hírekkel és legkülönlegesebb eseményekkel szeretné lenyűgözni a látogatókat, a Bucket-et úgy alkották, hogy mindezeknek eleget tegyen. Egy kiváltképp hatékony admin panel és egy egyedi oldaltervező teszi lehetővé az Ön számára, hogy percek alatt beállítsa és testre szabja honlapját. Minden az Ön elvárásai szerint fog működni. A Bucket nevű téma teljes mértékben WooCommerce képes, segít könnyedén áruba bocsátani saját termékit. A témákról részletes dokumentáció és oktató videó készül, melyek pillanatok alatt segítenek az elindulásban.  

iMagPress

imagpress-wordpress-theme Az iMagPress egy egyedülállóan rugalmas WordPress téma, amely minden típusú hírtartalom számára tökéletes. Blogbejegyzéseket, beépített értékeléseket, videókat és diabemutatókat tartalmaz. Az értékelési és minősítési rendszer úgy van felépítve, hogy a Google Reach Snippet közvetlenül megjeleníti a Google találati oldalain belüli értékeléseket. Ez a téma nagyszerű választás a kép- és videócentrikus blogok, valamint hírportálok számára, például a sport és a zene világában. Számos elemet az árnyékolás technikájával terveztek meg, ez a módszer nagy népszerűségnek örvend napjainkban.  

Flat News

flatnews-wordpress-magazine-theme A Flat News egy hír és magazin típusú WordPress téma. A kezdő WordPress felhasználóknak is igazán könnyen kezelhető, viszont a fejlesztők még tovább szeretnék ezt módosítani. A Flat News téma teljes mértékben rugalmas, ugyanakkor a „fogd és vidd technológia” támogatásával segít Önnek saját oldalának felépítésében és megszerkesztésében. Bármit könnyedén megtöbbszörözhet, vagy éppen törölhet. Ugyanakkor ez a téma tartalmaz értékelési rendszert, kilenc különböző újságcikk stílust, nyolcvanhárom egyedi Google betűtípust, korlátlan színkombinációt, valamint több nyelven is elérhető. A Flat News egy jól kifejlesztett téma, mely a tökéletesen megfelel a W3C szabványoknak.  

Ubergrid

ubergrid-masonry-style-magazine Az Ubergrid egy rács technikán alapuló, rugalmas, a szemnek tökéletes felbontású és egyszerű WordPress téma, mely bármilyen kreatív, személyes vagy üzleti felhasználásra alkalmas. Rengeteg oldalszerkesztő opcióval rendelkezik, mint például a Theme Manager, FrontPage Manager, Infinite Scroll stb. Az Ubergrid témát használhatjuk Printerest vagy Tumblr stílusú képmegosztó honlapok esetében is, fő célja a hírek egy új és kreatív módón történő szolgáltatása.  

Valenti

valenti-gashion-magazine-theme A Valenti egy korszerű, funkciókban gazdag, prémium kategóriás, magazin típusú WordPress téma. Felhasználói az exkluzív Valenti Drag&Drop Builder segítségével játszva megszerkeszthetik egyedi oldalaikat, valamint bármikor kedvük szerint könnyeden módosíthatnak rajta. A Valenti ugyanakkor egyedi MegaMenu rendszerrel is jelentkezik, amely által lehetséges a posztokban szereplő képek térhatásának beállítása. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan is működik a térhatás, megtekinthető a téma demó változata, de jól tükrözi a gyűjteményünkben szereplő számtalan fantasztikus példa is. A többi csodálatos funkció mellett ez a téma WooCommerce, bbPress és BuddyPress támogatott, webáruházak és közösségi oldalak szerkesztésének érdekében. A Valenti nemrégiben a legtöbbször megtekintett WordPress témák között szerepelt. Kattintson ide a teljes téma-gyűjtemény eléréséhez.    

MH Newsdesk

newsdesk-news-wordpress-theme Az MH Newsdesk egy letisztult, dinamikus WordPress téma, amely alkalmas hírportálok, magazinok vagy bármilyen más tartalomdús weboldal esetében. Ez a téma számtalan testre szabáshoz alkalmas opciót magába foglal, ami által bármilyen egyedi és professzionális weboldal könnyedén megszerkeszthető. Teljes egészében rugalmas, és csodásan mutat minden mobilkészüléken, csakúgy, mint táblagépeken és okostelefonokon. Az MH Newsdesk rengeteg kis segédprogrammal rendelkezik, amelyek segítségével a téma működése könnyedén fejleszthető. Azok számára, akik pénzt szeretnének keresni az oldal látogatottságából, ez a téma számos hirdetési lehetőséget nyújt, melyek felhasználhatóak AdSense, vagy bármilyen más szöveges hirdetésekre. Nagyon szépen helyezkednek el és segítenek az oldal CTR-jének növekedésében, anélkül, hogy spam jelleget kölcsönöznének. Az MH Newsdesk téma a megfelelő választás mindenki számára, aki egy egyszerű és rugalmas magazin típusú WordPress témát keres, és melynek segítségével könnyedén hasznot húzhat a látogatottságból.    

Braxton

braxton-fashion-magazine-theme A Braxton egy prémium kategóriás, magazin stílusú téma, amely egyetlen átfogó WordPress témába ötvözi a formát és a funkcionalitást. Ez a finom, modern téma jellemzői a tökéletes felbontás, rugalmasság és a négy különböző hirdetési kategória, beleértve az egyéni hátterű hirdetést is. A Braxton ugyanakkor fordításra alkalmas és több mint hétszáz Google betűtípussal rendelkezik. Továbbá főbb jellemzői közé tartozik az Infinite Scrolling, Lazy Image Load technológia, a fix menüsor és oldalsor, diavetítések és a szuper gyorsan installálható demó. Ez a téma nemrégiben kiemelkedő eredményt ért el a Forbes.com oldalon, mint 2013 legjobb témája, de 2015-ben is ugyanolyan nagyszerűen teljesít. Még mindig nincs meggyőzve? További részletekért tekintse meg a demó változatot!