Tárhely szolgáltatás árak weboldalakhoz (kicsit másképpen)

Olvasási idő: ~3 perc

Tárhely szolgáltatás árak weboldalakhoz (kicsit másképpen)

  Mivel a tárhely bérlése során nem minden esetben szakértő az, aki igénybe veszi a szolgáltatást, ezért szükségét éreztük annak, hogy kicsit közelebb hozzuk a felhasználókhoz az információkat. A blog korábbi írásaiból egyértelműen kiderül, milyen szempontok szerint érdemes tárhelyet választani, azonban nem minden esetben van idő elolvasni ezt. —Rövid összefoglalónk segítségével azonban könnyebben beleérezheti magát a megrendelő a tárhely képességeibe. Nézzük hát hogyan is alakulnak a tárhely szolgáltatás árak, kicsit másképpen:
dima-max-tarhely-csomag
DiMa Max Tárhely CSomag

DiMa Start (2900 Ft/év)

Tökéletes megoldás lehet egy kisebb céges weboldal megvalósításához. Az ilyen weboldalak jellemzően nem bonyolítanak túlzottan nagy forgalmat, azaz ritkán lépik át a napi 100 látogatót. Ezt könnyedén kiszolgálja legkisebb tárhelycsomagunk is. Szintén költséghatékony megoldás lehet bloggereknek, akik saját weboldalon szeretnék megosztani írásaikat, nem pedig valamelyik blogmotor regisztrált felhasználójaként. Mivel egy blog nagy része szöveges tartalom, ami nem jelent túl nagy adatméretet, ezért az 1 GB-nyi tárhely sokáig elegendő lesz, még akkor is, illusztrációkat is használunk a bejegyzésekben.

DiMa Plus (6900 Ft/év)

Az online marketingesek megoldása. Gyakorlatilag sokban hasonlít a Start csomagra, egy lényeges különbséggel. A tárhely kétszer akkora. Ha figyelembe vesszük hogy több domain-t is hozzárendelhetünk, illetve egyet ajándékba is kapunk, kiváló megoldás lehet kampányoldalak tárolására, és működtetésére.

DiMa Pro (13900 Ft/év)

Komoly felhasználási módokat képes kielégíteni a 10 GB-nyi tárhelyet kínáló megoldás. A felhasználási módok itt már jóval tágabbak, amihez hozzájárul a 20 e-mail címet is engedő csomag. Nagyobb aktivitást igénylő online marketingesek több weboldalt is futtathatnak párhuzamosan, az e-mail címek által pedig kampányonként vagy oldalanként szelektálhatják a bejövő levélforgalmat. Közepes vállalkozások is ki tudják használni a DiMa Pro előnyeit, hiszen a weboldalon felül akár saját adminisztrációs felület üzemeltetésére elegendő kapacitás áll a rendelkezésükre. A weboldal mellett elindíthatunk például egy az ügyfelek számára létrehozott adminisztrációs felületet, de egy online készletkezelő létrehozásában is jó szolgálatot tehet a csomag.

DiMa Max (25900 Ft/év)

Ez már a nagyok játéka. A 20 GB-os tárhely az SSL tanúsítvány mind alkalmassá teszi ezt a csomagot arra, hogy akár egy webes ügynökség szolgáltatásainak is stabil alapot teremtsen. Megfelelő szervezés mellett jelentős mennyiségű weboldalt is létrehozhatunk a szolgáltatás keretein belül. Melyiket válasszam? Ha a kérdésre még mindig nem kaptál volna választ keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!