Webtárhely méret melyik mire elég

Olvasási idő: ~3 perc

Webtárhely méret melyik mire elég

Webtárhelycsomagjaink több felhasználási igényt próbálnak kielégíteni. A csomagok összeállítása során, megpróbáltuk a mindenki számára megfelelő megoldást találni. A tárhely felhasználása természetesen mindenkinek a saját igényei szerint történik, így tippjeink csak egyfajta ajánlások, amelyek segíthetnek megtalálni az optimális megoldást.— dima-start-tarhely-csomag

DIMA START

  Tárhely mérete: 1000 MB (1 GB) Csomagajánlataink legkisebbje  elsősorban átlagos felhasználású weboldalak tulajdonosainak lehet optimális megoldás. Blogok, céges weboldalak, de kisebb szakmai oldalak kiszolgálását teszi lehetővé. A weboldalak méretének meghatározója jellemzően nem a szöveges tartalom. Egy blogger számára tehát optimális megoldás lehet ez a tárhelyméret is. Egy felkonfigurált WordPress alapú weboldal körülbelül 100 MB-ot használ (de jellemzőbb az 50MB). Egy átlagos hosszúságú szöveges tartalom nem éri el az 1 MB-ot. Tehát a tárhelycsomag még bizonyos mennyiségű kép felhasználását is lehetővé teszi, és elképesztő mennyiségű szöveget.

DIMA PLUS

dima-plus-tarhely-csomag Tárhely mérete: 4 GB Az összetettebb feladatok megoldására is alkalmas csomag segítségével nagyobb projektek is kivitelezhetőek. Alkalmas lehet akár több weboldal kiszolgálására is egy időben, sőt akár több addon domain-t is kapcsolhatunk hozzá. Kitűnő választás lehet céges weboldalak számára, ezen a tárhelyen párhuzamosan futtatható 4-5 webes projekt, de reklámkampányok kivitelezéséhez is kiváló.

DIMA PRO

dima-pro-tarhely-csomag Tárhely mérete: 10 GB A Pro csomag már összetettebb felhasználói célokat is megvalósíthat. A weboldal vagy weboldalak mellett jut hely a felhőben tárolni kívánt dokumentumok, fényképek tárolására. Ezzel a 10 GB-nyi tárhelymérettel könnyedén kivitelezhetjük egy modern vállalkozás tárhelyigényét. Azon felül hogy a tárhely kiszolgálja weboldalunkat, lehetőséget biztosít arra is, hogy az ügyfeleink az anyagaikat megkapják digitálisan is, akár a honlap egy kifejezettten számukra összeállított aloldalán keresztül.  

DIMA MAX

dima-max-tarhely-csomag
DiMa Max Tárhely CSomag
Tárhely mérete: 20 GB A profik megoldása. A 20 GB tárhelyméret minden igényt kielégítő megoldás lehet webfejlesztőknek, szabadúszóknak, online marketingeseknek, de akár weboldalfejlesztő, vagy kiszolgáló cégek tárhelye is lehet. A Max csomag ugyanakkor lehet egy cégen belüli felhőkiszolgáló is, ami a munkatársak hatékony munkavégzését támogtja azáltal, hogy az interneten bárhol elérhetővé válnak általa a céges dokumentumok.

Több tárhelyre van szükség?

Bizonyos felhasználási szokások a 20 GB-nál magasabb kapacitást igényel. Ezekre az esetekre is léteznek megoldások, ezekre azonban egyedi ajánlatot érdemes kérni.