Webtárhely méret melyik mire elég

Webtárhelycsomagjaink több felhasználási igényt próbálnak kielégíteni. A csomagok összeállítása során, megpróbáltuk a mindenki számára megfelelő megoldást találni. A tárhely felhasználása természetesen mindenkinek a saját igényei szerint történik, így tippjeink csak egyfajta ajánlások, amelyek segíthetnek megtalálni az optimális megoldást.—

dima-start-tarhely-csomag

DIMA START

 

Tárhely mérete: 1000 MB (1 GB)

Csomagajánlataink legkisebbje  elsősorban átlagos felhasználású weboldalak tulajdonosainak lehet optimális megoldás.

Blogok, céges weboldalak, de kisebb szakmai oldalak kiszolgálását teszi lehetővé. A weboldalak méretének meghatározója jellemzően nem a szöveges tartalom. Egy blogger számára tehát optimális megoldás lehet ez a tárhelyméret is. Egy felkonfigurált WordPress alapú weboldal körülbelül 100 MB-ot használ (de jellemzőbb az 50MB).

Egy átlagos hosszúságú szöveges tartalom nem éri el az 1 MB-ot. Tehát a tárhelycsomag még bizonyos mennyiségű kép felhasználását is lehetővé teszi, és elképesztő mennyiségű szöveget.

DIMA PLUS

dima-plus-tarhely-csomag

Tárhely mérete: 4 GB

Az összetettebb feladatok megoldására is alkalmas csomag segítségével nagyobb projektek is kivitelezhetőek. Alkalmas lehet akár több weboldal kiszolgálására is egy időben, sőt akár több addon domain-t is kapcsolhatunk hozzá.

Kitűnő választás lehet céges weboldalak számára, ezen a tárhelyen párhuzamosan futtatható 4-5 webes projekt, de reklámkampányok kivitelezéséhez is kiváló.

DIMA PRO

dima-pro-tarhely-csomag

Tárhely mérete: 10 GB

A Pro csomag már összetettebb felhasználói célokat is megvalósíthat. A weboldal vagy weboldalak mellett jut hely a felhőben tárolni kívánt dokumentumok, fényképek tárolására.

Ezzel a 10 GB-nyi tárhelymérettel könnyedén kivitelezhetjük egy modern vállalkozás tárhelyigényét.
Azon felül hogy a tárhely kiszolgálja weboldalunkat, lehetőséget biztosít arra is, hogy az ügyfeleink az anyagaikat megkapják digitálisan is, akár a honlap egy kifejezettten számukra összeállított aloldalán keresztül.

 

DIMA MAX

dima-max-tarhely-csomag
DiMa Max Tárhely CSomag

Tárhely mérete: 20 GB

A profik megoldása. A 20 GB tárhelyméret minden igényt kielégítő megoldás lehet webfejlesztőknek, szabadúszóknak, online marketingeseknek, de akár weboldalfejlesztő, vagy kiszolgáló cégek tárhelye is lehet.

A Max csomag ugyanakkor lehet egy cégen belüli felhőkiszolgáló is, ami a munkatársak hatékony munkavégzését támogtja azáltal, hogy az interneten bárhol elérhetővé válnak általa a céges dokumentumok.

Több tárhelyre van szükség?

Bizonyos felhasználási szokások a 20 GB-nál magasabb kapacitást igényel. Ezekre az esetekre is léteznek megoldások, ezekre azonban egyedi ajánlatot érdemes kérni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük