WordPress tárhely csomagok.

Olvasási idő: ~3 perc

WordPress tárhely csomagok.

Nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban a WordPress alapú weboldalak. A tartalomkezelő szolgáltatás segítségével üzemelő weboldalak száma napról napra növekszik. Követve a trendet, bizonyos tárhelyszolgáltatásaink kifejezetten a weboldal futtatásához szükséges tulajdonságokkal is felruháztuk. A rendszer felszereltségén kívül a következő szempontok miatt érdemes WordPress weboldalunk a DiMa tárhelyein tárolni.— Wordpress tárhely  csomagok

1. Költséghatékony

A WordPress weboldal nagy előnye hogy költséghatékonyan, minimális weboldalfejlesztései tudással is, akár önállóan is elkészítheti bárki a weboldalát. Tehát a WordPress már önmagában is költséghatékony, miért ne lenne hát a hozzá tartozó tárhely is az. A DiMa tárhelyajánlatai között már 2900 Ft-os éves díjtól is található, a WordPress számára szükséges követelményekkel rendelkező szolgáltatás.

2. Korlátlan adatforgalom

Egy weboldal adatforgalma alatt azt az adatmennyiséget értjük amit a weboldal szolgáltatója engedélyez a felhasználói számára. Egy általános forgalmú weboldallal is előfordulhat, hogy valamilyen kampány során látogatók sokasága tekinti meg azt. Amennyiben az adatforgalom korlátozott a szolgáltató korlátozhatja a letöltendő adatmennyiséget, ami azt is jelentheti hogy a látogató habár érdeklődik a weboldal iránt nem éri azt el. A DiMa WordPress tárhelyei esetén éppen ezért az adatforgalom korlátlan, azaz a fenti eset nem fordulhat elő.  

3. Korlátlan aldomain és addon domain

A weboldal indításakor egy domain címmel rendelkezik. Ez a legtöbb esetben elegendő a későbbiekben is, kivéve ha bővíteni szeretné a tulajdonos a weblapjai számát. Az aldomain-ek esetén ez a fő domain-hez kapcsolható aloldalakat jelentheti, addon domain esetében pedig a tárhelyhez kapcsolt egyéb URL-eket. A WordPress tárhelycsomagok esetéb korlátlan al- és addon domain hozható létre.  

4. Email címek

Rendkívül fontos lehet egy weboldal esetében az adott domain névhez kapcsolódó e-mail cím megléte és használata. Ez bizalmat ébreszt a weboldal látogatói körében is illetve a feladatok kategorizálásában is segíthetnek a különböző e-mail címek. A WordPress tárhelycsomagok mellé minimum 10 db email cím jár, hogy minden eshetőségre fel tudjon által készülni a weboldal-tulajdonos.  

5. Magyar nyelvű vezérlőpult és statisztikák

A WordPress adminisztrációja során időnként nem elegendő csak a WordPress felületének használata. Tipikusan ilyen például az e-mail címek beállítása. Szerencsére ezek sem okoznak problémát hiszen a tárhelyekhez tartozó opciók magyar nyelvű kezelőfelületen keresztül beállíthatóak. Ezen felül a tárhely használatához kapcsolódó statisztikai adatokat is elérhetjük ezen a felületen keresztül, mely segítségével a tárhelyhasználatára vonatkozó információkat és az esetleges hibákat is kiszűrhetjük.